Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Πέταξαν κάτω τον καθηγητή Θ. Βασιλακόπουλο σε ταβέρνα, γιατί ζήτησε να τηρηθούν τα μέτρα για τον κορονοϊό

30/10/2021
146 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

"Μας έδιωξαν από την ταβέρνα και μας έσπρωξαν" καταγγέλλει ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος

Επίθεση καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, είχε μεταβεί στην περιοχή με ομάδα πνευμονολόγων προκειμένου να λάβουν μέρος σε ένα συνέδριο.

Όταν πήγε μαζί με τους υπόλοιπους επιστήμονες στην ταβέρνα για να δειπνήσουν, ζήτησε -όπως τόνισε- με πολύ ευγένεια το λόγο που δεν έγινε έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού από τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας, με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από τον ιδιοκτήτη και τον γιο του.

Όπως είπε ο κ. Βασιλακόπουλος, έδιωξαν βιαίως όλους τους πνευμονολόγους, ενώ τον ίδιο τον πέταξαν κάτω και σκίστηκε το πουκάμισό του. "Μας ζήτησαν τον λόγο, μας έδιωξαν από την ταβέρνα και μας έσπρωξαν. Στο τέλος με πέταξαν εμένα κάτω, ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας και ο γιος του που μου επιτέθηκαν", υπογράμμισε.  

"Δέχομαι συχνά απειλές"

"Κάλεσα την αστυνομία, ήρθαν περιπολικά, κατέγραψαν το γεγονός και θα υποβληθεί κανονικά μήνυση με βάση την νομική οδό. Υπάρχει κράτος, υπάρχουν νόμοι και δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει" εξήγησε ο κ. Βασιλακόπουλος, ο οποίος μίλησε και στο Mega. Σε άλλο σημείο, ο κ. Βασιλακόπουλος εξήγησε πως "σε όσα μαγαζιά έχω πάει τον τελευταίο καιρό, ούτε στο στο 10-20% δεν γίνεται έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού. 

Τέλος αποκάλυψε ότι ενώ δέχεται συχνά λεκτικές απειλές, όπως "το χαριτωμένο ψόφα στις 6:10 το πρωί", αυτή είναι η πρώτη φορά που το προπηλάκισαν με τέτοιον τρόπο. "Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες απειλές και ύβρις δέχομαι. Είναι αδιανόητο" κατέληξε. 


https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/adianoito-petaxan-kato-ton-kathigiti-th-basilakopoulo-se-taberna-giati-zitise-na-tirithoun-ta-metra-gia-ton-koronoio/


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ