Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Π. Τοκούζης (ΣΕΤΚΕ): Τα μικρά τουριστικά καταλύματα δεν πήραν φέτος το μερίδιο αφίξεων που θα θέλαμε

30/09/2021
56 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο τουρισμός εμπειρίας είναι η επόμενη ημέρα για τα τουριστικά καταλύματα δήλωσε στον Sky  ο πρόεδρος της ΣΕΤΚΕ κ. Παναγιώτης Τοκούζης .

«Είναι το μέλλον μας. Διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε. Ξεκινήσαμε την προσπάθεια για την ανάπτυξη του πριν από τρία – τέσσερα χρόνια. Στόχος να δημιουργήσουμε καταλύματα εμπειρίας που θα παρέχουν  ειδικές υπηρεσίες» , τόνισε ο κ. Τοκούζης.

Όπως εξήγησε υλοποιούνται ήδη ο περιπατητικός,  ο ποδηλατικός γαστρονομικός και ο οικογενειακός τουρισμός.

«Συνδέουμε τις εμπειρίες της υπαίθρου με τις υπηρεσίες που παρέχουν τα καταλύματα», είπε .

¨Όπως τόνισε ο κ. Τοκούζης τα καταλύματα τα τελευταία χρόνια δέχονται μεγάλο ανταγωνισμό είτε από τα ξενοδοχεία που έχουν εκσυγχρονιστεί πολύ και προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές αλλά και τις βραχυχρόνιες μισθώσεις.

«Αυτό που μένει σε μας είναι να δημιουργήσουμε καταλύματα εμπειρίας. Αυτό δεν είναι εύκολο αλλά είναι το μέλλον και η επιβίωση  για τον  κλάδο μας», τόνισε.

Σε ερώτηση σχετικά με την τουριστική κίνηση φέτος ο κ. Τοκούζης τόνισε:

«Τα μικρά καταλύματα δεν πήραν το μερίδιο αφίξεων  που θα έπρεπε όπως οι υπόλοιπες τουριστικές επιχειρήσεις. Περιμέναμε να έχουμε περισσότερη κίνηση. Ήταν  καλύτερη η σεζόν μεν φέτος αλλά όχι όσο θα θέλαμε».

Όσο για το  μέχρι πότε θα είναι σε λειτουργία τα καταλύματα ο κ. Τοκούζης τόνισε πως ήδη άρχισε η αντίστροφη μέτρηση  και μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου θα έχουν κλείσει όλα.

«Δεν μπορούμε εμείς να ανταγωνιστούμε τα ξενοδοχεία και τις τιμές που προσφέρουν», είπε.


Skyrodos.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ