Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συγκλονίζει η μητέρα της μικρής Μυρτούς: Ζεις γιατί ο Θεός το θέλει και σε βοηθά, το κράτος σε ξέχασε

24/07/2020
49 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

«Οσο ζω θα φωνάζω για εσένα, θα παλεύω για εσένα και θα ελπίζω να σε δω έστω λίγο καλύτερα…». Συγκλονίζει η μητέρα της Μυρτούς, του κοριτσιού που στα δεκαπέντε του χρόνια έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης από έναν 24χρονο αλλοδαπό στο νησί της Πάρου.

Οχτώ χρόνια μετά τη φρίκη που έζησε η Μυρτώ, χθες η μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσου, με μια συγκλονιστική ανάρτηση στο facebook αναφέρεται σε εκείνη την ημέρα, στον αγώνα που δίνει καθημερινά το παιδί της, αλλά και στους νόμους του κράτους που επιτρέπουν, όπως λέει, σε εγκληματίες να αποφυλακίζονται έχοντας καταστρέψει ανθρώπινες ζωές.

Ιστορικό

Ηταν 22 Ιουλίου του 2012 όταν η 15χρονη τότε Μυρτώ απολάμβανε μαζί με την οικογένειά της τις καλοκαιρινές διακοπές στην Πάρο.

Εκείνη την ημέρα θέλησε να κάνει μόνη της μια βόλτα. Ολα όσα ακολούθησαν μόνο φρίκη μπορεί να τα χαρακτηρίσει κανείς. Η μητέρα της τη βρήκε ημίγυμνη, χτυπημένη και σε κώμα, σε μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού. Το κεφάλι της είχε υποστεί σφοδρό χτύπημα με πέτρα. Δράστης της επίθεσης ήταν ο 24χρονος Πακιστανός Αχμέτ Βακάς. Οπως είπε ο ίδιος στο δικαστήριο, το έκανε για να της κλέψει το κινητό τηλέφωνο αρχικά και στην συνέχεια για να τη βιάσει.

«Σαν σήμερα ακριβώς 22 Ιουλίου, πριν 8 χρόνια, ένα τέρας κατέστρεψε τη ζωή σου. Ετσι χωρίς λόγο, όπως κάνουν όλοι οι εγκληματίες. Σου πήρε τη ζωή, την κίνηση, την ξεγνοιασιά των 15 χρόνων, την ευτυχία και σε άφησε να χαροπαλεύεις για χρόνια μέσα στα νοσοκομεία και τα κέντρα αποκατάστασης. Η χαρά της ζωής μπορεί να σταμάτησε για σένα και να έμειναν ο πόνος, η πίκρα η τυραννία, ο αγώνας για καλυτέρευση και η ελπίδα», γράφει η μητέρα της.

Το παράπονο

«Ζεις γιατί ο Θεός το θέλει και σε βοηθά», σημειώνει και προσθέτει: «Οχι το κράτος, αυτό σε ξέχασε, σε άφησε στην άκρη να ξεχαστείς, ανεύθυνα, χωρίς ντροπή, να πολεμάς μόνη σου, λες και δεν έφταιξε αυτό για ό,τι συνέβη».

Η κ. Μαρία Κοτρώτσου με όλη την ψυχή της λέει ότι όσο ζει θα παλεύει για τη Μυρτώ, με την ελπίδα να τη δει έστω λίγο καλύτερα. «Οχι όπως ήσουν, όχι όπως σε γέννησα, αυτό χάθηκε 22-7-2012 από ένα κτήνος, αλλά γι’ αυτό το χαμόγελό σου που μου δίνει δύναμη, για την ψυχή σου, που τη μαύρισε ένα καταραμένο χέρι και μαζί με εσένα μαύρισε τις ζωές όλων μας. Δεν ξεχνώ, δεν συγχωρώ. Πιστεύω στη θεία δίκη».

Αναφερόμενη στον 24χρονο δράστη, υπογραμμίζει ότι «αυτός ζει μια χαρά και τον πληρώνουμε όλοι εμείς, και εγώ μαζί, το κράτος καλά κρατεί και εσύ, μωρό μου, εξακολουθείς να τυραννιέσαι. Ετσι είναι σ’ αυτήν τη χώρα που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ, οι αθώοι πληρώνουν, τα θύματα, όχι οι θύτες».

Από την έντυπη έκδοση του "Ελεύθερου Τύπου"

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ