Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

«Συναγερμός» στα κοσμικά σαλόνια της Αθήνας: Συνελήφθη μόδιστρος για διακίνηση κοκαΐνης

13/03/2021
270 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Μία πληροφορία που είχαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας αποδείχθηκε «χρυσάφι», καθώς οδήγησε στη σύλληψη τριών ατόμων που φέρονται να διακινούσαν κοκαΐνη στα κοσμικά σαλόνια των Αθηνών.

Το γεγονός, άλλωστε, ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι κι ένας γνωστός σχεδιαστής μόδας αποτελεί ένδειξη ότι η έρευνα που συνεχίζεται ενδεχομένως να βγάλει κι άλλα «μεγάλα ψάρια».

Η επιχείρηση έγινε την περασμένη Δευτέρα –κάτω από άκρα μυστικότητα-, με τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας να ζητούν συνδρομή από την ΟΠΚΕ και την Ασφάλεια Αθηνών, σε Ανθούσα (σ.σ. στο σπίτι του σχεδιαστή μόδας), Μαρούσι και Δροσιά.

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες είναι ένας 43χρονος πιλότος της πολιτικής αεροπορίας κι ένας 34χρονος αλλοδαπός φωτογράφος –γνωστός κι αυτός στα κοσμικά σαλόνια-, ενώ εντοπίστηκε ποσότητα κοκαΐνης (σ.σ. περίπου 800 γρ.) αξίας άνω των 65.000 ευρώ. 

Όσον αφορά τον σχεδιαστή μόδας είναι Έλληνας, ηλικίας 45 ετών, έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις κοσμικές στήλες και είναι γνωστός για σχέσεις με πολλά άτομα της αθηναϊκής showbiz.

Όσον αφορά την εμπλοκή της Ασφάλειας Καλαμάτας, οφείλεται στο γεγονός ότι από εκεί ξεκίνησε το ταξίδι των ναρκωτικών για τα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Τα ευρήματα στα 3 σπίτια Στην Ανθούσα, σε σπίτι 45χρονου σχεδιαστή μόδας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 102,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 1,5 γραμμάριο χασίς, 2 ζυγαριές ακριβείας, 2.715 ευρώ, 3 κινητά τηλέφωνα και αντικείμενα σχετικά με τη συσκευασία ναρκωτικών ουσιών.

Στο Μαρούσι, στο σπίτι 34χρονου αλλοδαπού που διατηρεί φωτογραφείο, βρέθηκαν: ποσότητα 663,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 ζυγαριά ακριβείας, 5.855 ευρώ, 4 κινητά τηλέφωνα και 30,7 γραμμάρια ουσίας η χημική σύσταση της οποίας διερευνάται. Χαρακτηριστικό είναι ότι είχε κρυμμένα τα ναρκωτικά πίσω από μια μεγάλη εικόνα.

Στη Δροσιά συνελήφθη ένας 43χρονος πιλότος, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν 29,3 γραμμάρια κοκαΐνης, μια ζυγαριά ακριβείας, 2 κινητά τηλέφωνα, αντικείμενα σχετικά με τη συσκευασία ναρκωτικών ουσιών, 784 φυσίγγια και τρία πιστόλια, εκ των οποίων το ένα είχε κλαπεί από αστυνομικό από την Κρήτη το 2014.

Σε βάρος και των τριών σχηματίσθηκε δικογραφία για –τα κατά περίπτωση- αδικήματα παράβασης των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας συνεχίζουν τις έρευνες και εξετάζεται αν οι συγκεκριμένοι διακινούσαν ποσότητες και στη Μεσσηνία.


reader.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ