Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Συνελήφθη μουσικός για παιδική πορνογραφία - Παρενοχλούσε και ανήλικη

08/09/2021
135 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στην κατ’ οίκον έρευνα βρέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. συνολικά και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και 10 εσωτερικοί σκληροί δίσκοι - Αντάλλαζε πορνογραφικό υλικό με 15χρονη Ιταλίδα προσποιούμενος ότι είναι συνομήλικός της

Eνας 60χρονος μουσικός συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για κατοχή εκατοντάδων βίντεο παιδικής πορνογραφίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μουσικός ο οποίος έχει συνταξιοδοτηθεί, είχε ανταλλάξει μέσω διαδικτυακής εφαρμογής υλικό παιδικής πορνογραφίας με ανήλικο κορίτσι. Η ανταλλαγή του υλικού με τη μαθήτρια ταυτοποιήθηκε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

Ο μουσικός δεν είχε διστάσει να στείλει πορνογραφικό υλικό και σε ανήλικη μαθήτρια, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του κατασχέθηκαν σκληροί δίσκοι με βίντεο και φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας.

Ο 60χρονος, κάτοικος Αθηνών, οδηγήθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία σε εισαγγελέα και ανακριτή, καθώς εκτός των άλλων αντάλλαζε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων με μία 15χρονη κοπέλα από την Ιταλία, την οποία είχε προσεγγίσει αρχικά προσποιούμενος τον συνομήλικο της. Στην κατ’ οίκον έρευνα βρέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. συνολικά και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και 10 εσωτερικοί σκληροί δίσκοι.

Εκτός από τον συνταξιούχο μουσικό, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχημάτισαν δικογραφία και σε βάρος ενός 20χρονου φοιτητή στη Σπάρτη, καθώς κατηγορείται ότι εκβίαζε ανήλικες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είχε γνωρίσει μέσω chat δύο ανήλικες Αγγλίδες, τις έπεισε να του στείλουν πορνογραφικό υλικό και στη συνέχεια τις εκβίαζε για να συνεχίσουν να στέλνουν. Πιο αναλυτικά, τις απειλούσε ότι εάν δεν του αποστείλουν επιπλέον υλικό θα το διαμοιράσει σε γνωστά τους άτομα αλλά και ιστοσελίδες γυμνές φωτογραφίες τους και βίντεο.

Από την επιτόπια έρευνα στα ψηφιακά πειστήρια του συλληφθέντα, βρέθηκαν πλήθος αρχείων (φωτογραφίες και βίντεο) πορνογραφίας ανηλίκων, ενώ για τον έτερο δράστη προέκυψε η εμπλοκή του στην παράνομη δραστηριότητα, χωρίς ωστόσο να συντρέχουν οι προϋποθέσεις της αυτόφωρης διαδικασίας.


https://www.reader.gr/koinonia/384376/synelifthi-moysikos-gia-paidiki-pornografia-parenohloyse-kai-aniliki

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ