Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ταξιτζής στη Χαλκίδα θετικός στον κορονοϊό έσπασε την καραντίνα και δούλευε κανονικά - Πρόστιμο 5.000 ευρώ

04/02/2021
29 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο ταξιτζής γνώριζε ότι ήταν θετικός στον κορονοϊό και έπαιρνε κανονικά κούρσες στη Χαλκίδα.

Απίστευτη ιστορία ασυνειδησίας στη Χαλκίδα με 48χρονο ταξιτζή που γνώριζε πως ήταν θετικός στον κορονοϊό να σπάει την καραντίνα και να δουλεύει κανονικά, θέτοντας σε κίνδυνο της ζωή ανυποψίαστων πελατών που έπαιρνε κούρσα.

Ειδικότερα,σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο επαγγελματίας οδηγός διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός στον κορονοϊό και έπρεπε να μπει και να παραμείνει σε καραντίνα από τις 27 Ιανουαρίου έως και τις 5 Φεβρουαρίου. Ωστόσο αστυνομικοί τοπικού τμήματος της Χαλκίδας, δέχτηκαν καταγγελία ότι ο 48χρονος είχε σπάσει την καραντίνα και εργαζόταν κανονικά.


Στη "φάκα" της ΕΛΑΣ

Οι άντρες της ΕΛΑΣ τον εντόπισαν εν ώρα εργασίας, τη στιγμή μάλιστα που αποβίβαζε πελάτες σε οδό της πόλης μέρες πριν τελειώσει η καραντίνα από την οποία θα έπρεπε να βγει την Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου.


Στον ασυνείδητο οδηγό επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ ενώ υποχρεώθηκε να επιστρέψει στην οικεία του όπου θα παραμείνει μέχρι να ολοκληρωθεί η περίοδος αυτοπεριορισμού. Άγνωστο παραμένει ακόμα αν έχει μεταδώσει τον ιό σε κάποιον από τους πελάτες που πήρε κούρσα.


thetoc.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ