Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Τραγωδία στην Ανδραβίδα: Νεκροί πατέρας, μητέρα και τα δύο παιδιά τους

02/03/2022
214 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Αστυνομικοί που κλήθηκαν από το τρίτο παιδί της οικογένειας που τους εντόπισε νεκρούς, βρήκαν όλα τα μέλη της οικογένειας μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης (02/03) στην Ανδραβίδα με νεκρούς τους γονείς μίας οικογένειας και τα δύο από τα τρία παιδιά.

 Όλα τα μέλη της οικογένειας τα βρήκε νεκρά και μέσα σε μία λίμνη αίματος το τρίτο παιδάκι της οικογένειας των αλλοδαπών, το οποίο κάλεσε την Αστυνομία.

Όλοι τους, ανάμεσά τους και ένα βρέφος φέρουν τραύματα στο κεφάλι. Στο σημείο έχουν σπεύσει άντρες της Ασφάλειας Αμαλιάδας και ιατροδικαστής. Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα επί του παρόντος μέχρι να λάβουν καταθέσεις και να σχηματίσουν μία πιο ασφαλή εικόνα από την αυτοψία στον χώρο.

 Υπάρχουν πληροφορίες που διακινούνται ότι ενδεχομένως ο δεύτερος σύζυγος της μητέρας και ένας από τους νεκρούς, να ευθύνεται για αυτό το μακελειό, ωστόσο είναι νωρίς ακόμα για να θεωρηθεί από τις Αρχές ότι όντως έτσι εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα, αν και εξετάζεται και αυτό ως πιθανότητα.


news247.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ