Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ξεκληρίστηκε οικογένεια από τον κορονοϊό - Τρεις νεκροί σε 48 ώρες

05/12/2020
83 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Το δυσάρεστο γεγονός έφερε στη δημοσιότητα ο Πατήρ Γεώργιος Αντωνίου, δημοσιογράφος και εφημέριος του Αγίου Γεωργίου Προμπονά.

Τρεις άνθρωποι, μέλη της ίδιας οικογένειας από τη Θεσσαλονίκη, έφυγαν από τη ζωή μέσα σε 48 ώρες, έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσαν με τον κορονοϊό.

Το δυσάρεστο γεγονός έφερε στη δημοσιότητα ο Πατήρ Γεώργιος Αντωνίου, δημοσιογράφος και εφημέριος του Αγίου Γεωργίου Προμπονά.

Όπως αποκάλυψε με ανάρτησή του στο facebook, ένας 50χρονος, πατέρας δυο παιδιών, χωρίς υποκείμενο νόσημα, "έσβησε" χθες το βράδυ, γύρω στις 11 στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, από τις επιπλοκές που προκάλεσε στην υγεία του η νόσος Covid-19, ενώ την ίδια ώρα πέθανε η μητέρα του, με την οποία ζούσαν στο ίδιο σπίτι. Μια μέρα πριν "έφυγε" η γιαγιά του, χτυπημένη κι αυτή από Covid.

Εγραψε χαρακτηριστικά:

Λίγο πριν απο τις 11 το βράδυ της Παρασκευής 4/12, με ειδοποίησαν να μνημονεύσω έναν "ήσυχο γίγαντα" ( δύο μέτρα ύψος), μόλις 50 χρόνων, δάσκαλο, με δύο ανήλικα παιδιά. Έφυγε μόνος στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη, νικημένος απο τον κορωνοϊό. Τον έλεγαν Γιώργο και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Χθες, την ίδια ώρα-στις 11 το βράδυ- έφυγε η μητέρα του η Άννα, επίσης απο κορωνοϊό. Καί προχθές, απο την ίδια αιτία, η γιαγιά Σεβαστή.

Άς είναι αναπαυμένες οι ψυχές τους σε Χώρα Ζώντων. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια απο καρδιάς στον αδελφό μου Τζόρνταν για την τραγωδία που κτύπησε τα συγγενικά του πρόσωπα.


thetoc.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ