Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

12 Σεπτεμβρίου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το εποχικό βοήθημα

08/09/2022
62 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2022, ξεκίνησε ηλεκτρονικά η υποβολή των αιτήσεων για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος του έτους 2022.

Η υποβολή των αιτήσεων για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος λήγει στις 30 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Τετάρτη.

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση και στα Κ.Ε.Π από τις 20 Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Τρίτη.

Δικαιούχοι του ειδικού εποχικού βοηθήματος είναι τα άτομα που παρέχουν εργασία στην Ελλάδα, εφ’ όσον υπάγονται στην υποχρεωτική ασφάλιση e-ΕΦΚΑ και ασκούν τα επαγγέλματα: οικοδόμου, λατόμου, ασβεστοποιού, κεραμοποιού, πλινθοποιού, αγγειοπλάστη, δασεργάτη, ρητινοσυλλέκτη, καπνεργάτη, μουσικού (μέλους του οικείου επαγγελματικού σωματείου), υποδηματεργάτη, μισθωτού ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, χειριστή εκσκαπτικών – ανυψωτικών – οδοποιητικών – γεωτρητικών μηχανημάτων, ηθοποιού, τεχνικού κινηματογράφου και τηλεόρασης, χειριστή και βοηθού χειριστή κινηματογράφου, ελεγκτή κινηματογράφου και θεάτρου, ταμία κινηματογράφου και θεάτρου, μισθωτού τουριστικού και επισιτιστικού κλάδου, σμυριδεργάτη, ταξιθέτη θεάτρου – κινηματογράφου, χορευτή (μέλους του οικείου επαγγελματικού σωματείου) καθώς και του τεχνικού απασχολούμενου σε ζωντανές οπτικοακουστικές εκδηλώσεις (μέλους των οικείων κλαδικών ή ομοιοεπαγγελματικών σωματείων).  Επίσης δικαιούχοι είναι και όσοι κατετάγησαν προκειμένου να υπηρετήσουν τη στρατιωτική τους θητεία από 11 Σεπτεμβρίου 2022 και μετά, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις.

  Δεν είναι δικαιούχοιόσοι συγκεντρώνουν προϋποθέσεις τακτικής επιδότησης ανεργίας κατά το χρόνο καταβολής του βοηθήματος. Σε περίπτωση που η τακτική επιδότηση ανεργίας εμπίπτει μέσα στην περίοδο καταβολής του βοηθήματος (10/09/2022 έως 30/11/2022) τότε το εποχικό βοήθημα συμψηφίζεται με το αντίστοιχο ποσό της τακτικής ανεργίας.


skyrodos.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ