Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

16χρονη στην Αθήνα κατήγγειλε ομαδικό βιασμό μετά από πάρτι

05/09/2022
101 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Το βιασμό της, κατήγγειλε μία 16χρονη κοπέλα από την Αθήνα με την οικογένειά της να έχει καταθέσει ήδη μήνυση σύμφωνα με το MEGA ενώ αστυνομία φαίνεται να ερευνά την υπόθεση ομαδικού βιασμού καθώς όπως ανέφερε η ανήλικη όταν ξύπνησε, μετά από πάρτι, θυμάται να βλέπει τέσσερα προφυλακτικά κάτω στο πάτωμα. Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία, έγινε στις 20 Αυγούστου όταν η ανήλικη πήγε σε φίλη της για να περάσει το βράδυ. Τότε, ένας 19χρονος φίλος τους, τις κάλεσε στο πάρτι, μάλιστα πήγε και τις πήρε με το αυτοκίνητό του. Η 16χρονη, σύμφωνα με την κατάθεσή της, θυμάται να πίνει δύο ποτά και ύστερα να χάνει τις αισθήσεις της. Κατόπιν, όταν ξύπνησε στη μέση της νύχτας είχε φρικτούς πόνους ενώ ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ με τον 19χρονο δίπλα της.

Στο πάρτι ήταν παρόντες 4 με 5 ακόμη αγόρια ενώ πρωί όταν ξύπνησε, το σπίτι ήταν άδειο. Η ίδια σηκώθηκε, ντύθηκε και γύρισε σπίτι της, όπου και απομονώθηκε για μία εβδομάδα, δίχως να μιλάει σε κανέναν. Όταν η 16χρονη βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για το περιστατικό, ο πατέρας της κατέθεσε αμέσως μήνυση στην Αστυνομία. Ιατροδικαστής που εξέτασε την ανήλικη διαπίστωσε εσωτερικά τραύματα και έντονα σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.


Ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, τόνισε πως σε τέτοιες περιπτώσεις το σημαντικό είναι να προστρέχουμε άμεσα σε ιατροδικαστή. «Ο χρόνος, δυστυχώς, λειτουργεί ενάντια του θύματος και υπέρ του δράστη, καθώς μετά το πέρας κάποιων ημερών δεν μπορούμε να βρούμε τη χρήση, π.χ κάποιας ουσίας, γιατί μεταβολίζονται αρκετά γρήγορα, επίσης μετά τις 72 ώρες από την πράξη χάνεται η όποια πιθανότητα εύρεσης γενετικού υλικού στο θύμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.


reader.gr

 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ιερά εξέταση
Ιερά εξέταση 05/09 - 14:27
Εγκλήματα
Το δουλειά είχε σε πάρτυ ακολασίας;;προσέχουμε για να έχουμε κοπελιές .

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ