Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αίγιο: Καταγγελίες ότι αφαίρεσαν ράμπα ΑΜΕΑ για να βάλουν ξαπλώστρες

18/06/2022
73 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Η καταγγελία για την παραλία Ακολη στο Αίγιο έγινε μέσα από το Facebook και μάλιστα υπάρχουν και εικόνες στις οποίες φαίνεται η απεγκατάσταση του SEATRAC, της ειδικής ράμπας που υπήρχε για να μεταφέρει τα άτομα με κινητικές δυσκολίες στην παραλία

Καταγγελία μέσω Facebook έκανε ο διευθυντής της Tobea, Ιγνάτιος Φωτίου, με αφορμή την απομάκρυνση της ράμπας αναπήρων παραλίας (seatrac) στην παραλία Άκoλη στο Αίγιο για να βάλουν ξαπλώστρες. Η εταιρεία διανέμει τα seatrac σε παραλίες της χώρας για την ομαλότερη πρόσβαση των ανθρώπων με κινητικές δυσκολίες.

« Το SEATRAC βγαίνει και στην θέση του μπαίνουν ξαπλώστρες. Δε θα το πίστευα πότε, μετά από 10 χρόνια, μετά από 180.000 χρήσεις, μετά από τόσο αγώνα ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να απομονώσουν άτομα με κινητικές δυσκολίες. Φοβούνται μην χαλάσει η βολή τους. Σήμερα στην παραλία Άκολη στο Αίγιο έγινε επώνυμη καταγγελία για να σταματήσει η εγκατάσταση του SEATRAC. Προφανώς δεν είναι όλοι επιθυμητοί στην παραλία εμπρός από το σπίτι του «γείτονα» και τα ΑμεΑ εμποδίζουν την ελεύθερη πρόσβαση του «γείτονα» στη θάλασσα. 10 χρόνια το SEATRAC σε αυτή την παραλία έχει αλλάξει τη ζωή ανθρώπων, νόμιζα ότι η κοινωνία μας έχει κάνει ένα βήμα μπροστά, τελικά είναι ακόμα πιο δύσκολο από όσο περίμενα, αλλά θα τα καταφέρουμε. Λίγες ξαπλώστρες μπορεί να βγουν από τις παραλίες, η πρόσβαση για όλους δε θα ξανά βγει από τις παραλίες!» έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook ο κ. Φωτίου. 

Ο κ. Φωτίου αναφέρει ότι ζητήθηκε η απεγκαταστάση του μηχανήματος η τοποθέτηση του οποίου είχε σχεδόν ολοκληρωθεί. «Ο λόγος μας είπαν, είναι ότι έγινε επώνυμη καταγγελία από ιδιώτη στο Λιμενικό, όπως με έχουν ενημερώσει οι συνεργάτες μου γιατί δεν ήμουν παρών» ανέφερα παράλληλα στο thebest.gr.


thebest.grΗ ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ