Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Airbnb: Αυτό το Eλληνικό νησί είναι ο Νο1 διεθνής καλοκαιρινός προορισμός

20/05/2023
352 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Η Airbnb δημοσίευσε μια λίστα με τους top trending διεθνείς καλοκαιρινούς προορισμούς, με βάση τις αναζητήσεις που έγιναν από τις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του 2023. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ένα ελληνικό νησί!

Για όσους αναζητούν τον επόμενο προορισμό για τις διακοπές τους, η λίστα της νέας έρευνας τάσεων της Airbnb για το φετινό καλοκαίρι μπορεί να προσφέρει ιδέες για ταξίδια. Η γνωστή πλατφόρμα αποκάλυψε τις κορυφαίες καλοκαιρινές ταξιδιωτικές τάσεις και τους δημοφιλέστερους προορισμούς παγκοσμίως για το φετινό καλοκαίρι, με βάση τις αναζητήσεις των Αμερικανών ταξιδιωτών το πρώτο τρίμηνο του 2023. Στην κορυφή της λίστας της Airbnb βρίσκεται ένα ελληνικό νησί - και αυτό δεν είναι άλλο από τη Μύκονο.

Μύκονος: O πιο δημοφιλής προορισμός στις αναζητήσεις των Αμερικανών

H Μύκονος κυριαρχεί στις αναζητήσεις του πρώτου τριμήνου του 2023 για το φετινό καλοκαίρι, σύμφωνα με την Airbnb. Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, το διάσημο ταξιδιωτικό περιοδικό Travel & Leisure αναφέρει ότι δεν αποτελούν έκπληξη. Συγκεκριμένα, για τη Μύκονο αναφέρει ότι «το διάσημο νησί δεν είναι τίποτα λιγότερο από εντυπωσιακό. Η Μύκονος είναι γνωστή για τις εκπληκτικές παραλίες της και τα ολονύχτια πάρτι που συνεχίζονται μέχρι την επόμενη μέρα».

Όπως προκύπτει από τα δεδομένα της Airbnb, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για διεθνή ταξίδια. Οι ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα έχουν ήδη κλείσει διακοπές για αυτό το καλοκαίρι σε 72.000 διεθνείς προορισμούς, με βάση τις κρατήσεις έως και το πρώτο τρίμηνο του 2023. Ο ήλιος, τα αξιοθέατα και η πεζοπορία είναι οι εμπειρίες που αναζητούν διεθνώς περισσότερο οι ταξιδιώτες.


travelgo.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ