Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αναστάτωση στη Λέρο: 123 μετανάστες το έσκασαν από τη δομή - Κλείνει τις πόρτες του το ΚΥΤ

13/10/2023
237 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Πάνω από 120 ήταν τελικά οι μετανάστες που το βράδυ της Πέμπτης (12/10) δεν επέστρεψαν, ως όφειλαν, στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Λέρο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η μη επιστροφή συνολικά 123 παράνομων μεταναστών διαπιστώθηκε στις 21:15 το βράδυ της Πέμπτης. Άμεσα για το συμβάν ενημερώθηκαν Αστυνομία και Λιανικό και μετά από έρευνες εντοπίστηκαν και μεταφέρθηκαν πίσω στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης συνολικά 121 μετανάστες από τους 123 που δεν είχαν επιστρέψει.

Μετά την... βόλτα των 123 μεταναστών που αναστάτωσε τις Αρχές αποφασίστηκε «η προσωρινή αναστολή της δυνατότητας εξόδου των διαμενόντων».

Η ανακοίνωση του υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου:
«Χθες, Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023, στις 9:15 μμ, η διοίκηση της ΚΕΔ Λέρου διαπίστωσε ότι δεν επέστρεψαν, ως όφειλαν, 123 διαμένοντες. Πάραυτα ειδοποιήθηκε το Λιμενικό Σώμα και η Ελληνική Αστυνομία για το περιστατικό. Μετά τον άμεσο εντοπισμό τους, μεταφέρθηκαν στη δομή 121 άτομα. Κατόπιν τούτου, αποφασίστηκε η προσωρινή αναστολή της δυνατότητας εξόδου των διαμενόντων».

iefimerida.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Κώστας
Κώστας 13/10 - 18:36
Τα χειρότερα έρχονται
Υπάρχει μεγάλη χαλάρωση γενικά στα μέτρα φύλαξης καί στην Λέρο και στην Κώ (καί γενικά στς δομές μεταναστών) οι λαθρομετανάστες είναι πάρα πολύ καί ή φύλαξη είναι μικρή σε σύγκριση με τους λαθρομετανάστες το έχω ξαναπεί θα θρηνήσουμε θύματα!! Εάν κάνουν εξέγερση οι λαθρομετανάστες δεν θα μπορέσουν να τους κάνουν καλά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα καί κάποιοι κάνουν ότι δεν ακούν και δεν βλέπουν δηλαδή τι περιμένετε να γίνει να υπάρξουν νεκροί για να πάρετε σοβαρά μέτρα!?? ΈΛΕΟΣ

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ