Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Άννα Πατανά για το ΕΕΕΕΚ Κω στον RV: Καμία ενημέρωση απ’ το Δήμο Κω για το πότε θα μπούμε στο νέο κτίριο. Πόση άλλη υπομονή;

22/12/2023
315 Εμφανίσεις
14 Σχόλια

Καλεσμένη στην εκπομπή “RealKos” με τον Παναγιώτη Ζουζούνη βρέθηκε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτησης Κω κυρία Άννα Πατανά, συζητώντας για τα προβλήματα που αντιμετώπισε εκ νέου το σχολείο λόγω των βροχοπτώσεων, καθώς και για την διαδικασία της μετεγκατάστασής του στο νέο κτίριο η οποία καθυστερεί πολύ με αποτέλεσμα να διαταράσσεται ο προγραμματισμός του σχολείου αλλά και να ταλαιπωρούνται μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς.

Στο ίδιο έργο θεατές βρισκόμαστε εδώ και χρόνια. Το πρόβλημα είναι γνωστό. Σε κάθε βροχόπτωση το σχολείο πλημμυρίζει και κάθεδραστηριότητα καθίσταται αδύνατη. Τα παιδιά εχθές είχαν προγραμματίσει μια χριστουγενιάτικη γιορτή η οποία λόγω της νεροποντής χάλασε και τα παιδιά αντί να γελούν και να τραγουδούν, σκούπιζαν τα νερά. Η διαδικασία μετεγκατάστασης έχει κολλήσει. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση και κανένα χρονοδιάγραμμα. Καμία ενημέρωση από κανέναν. Ο Δήμαρχος είχε δεσμευθεί οτι το σχολείο θα έχει στεγαστεί στο νέο κτίριο πριν τις πρώτες βροχές. Πλέον υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Τα παιδιά αναστατώνονται, υπάρχουν μαθητές που κάνουν μάθημα στο προαύλιο. Ζητούμε το αυτονόητο. Να ενημερωθούμε για το πότε θα μπούμε στο νέο κτίριο. Το οτι το νέο σχολείο γίνεται μέσω χορηγών και με προσωπική εργασία μαθητών γονέων, εκπαιδευτικών και εθελοντών δεν μας τιμά. Θα έπρεπε όλα αυτά να γίνονται με τη μέριμνα του Δήμου. Βάλαμε πλάτη όλοι. Βρέθηκε το κτίριο. Πότε θα μπούμε; Ας βγεί κάποιος να μας ενημερώσει επίσημα. Βαρεθήκαμε να μας λένε να κάνουμε υπομονή”, μερικά απ’ όσα δήλωσε η κ. Πατανά.


realvoice995.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 14
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/12 - 13:56
Καλα Χριστουγεννα
Ευτυχες νεον ετος
Ανώνυμος
Ανώνυμος 26/12 - 08:18
Σχολείο
Άξιοι της μοίρας σας είστε, μη στεναχωριέστε αλλοδαπα θα μπουν και κει στο τέλος.....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/12 - 09:21
Προς 1:16 πέστα χρυσοστομε
Εκεί έγιναν όλα ταχυτατα για να τρέχει ο μισθός του δημάρχου
Ανώνυμος
Ανώνυμος 24/12 - 01:16
προς αμάν πια γκρίνια
συμφωνώ ότι κάθε ενέργεια και έργο έχει συγκεκριμένη διαδικασία κι ίσως υπάρχουν καθυστερήσεις...να σε ρωτήσω τωρα και κάτι άλλο γιατί το να μας περνανε για βλακες είναι προσβολή...πχ το κτίριο της περιβοητης ΚΩΑΝ που γίνεται λόγος τελευταία που το βρήκαν? πόσο κράτησαν εκεί οι διαδικασίες? στην εκπαίδευση μόνο κολλάνε τα πράγματα? τα σχολεια πάντα στο περιθώριο....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/12 - 22:48
Ανώνυμος
Δεν θα το φτιάξουν ποτέ είναι άχρηστοι αρπαγες και ανίκανοι το μόνο που τους νοιάζει είναι το χρήμα και οι καρέκλες
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/12 - 22:46
Καλά να πάθουμε
Αν ετοιμαστεί το 3ο Δημοτικό θα ετοιμαστεί και το ΕΕΕΕΚ να μην μιλήσουμε για το 3ο Γυμνάσιο
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/12 - 18:52
Τέσσερα χρόνια το απόλυτο τίποτα
Και...το τίποτα συνεχίζεται. Ανίκανοι καταστροφείς.( κάποιοι πληρωμένοι σχολιαστές) μιλάνε λες και δεν εχουν περάσει τέσσερα χρονια απραξίας του Νικηταρά. Λες και θα αναλάβει τώρα πρώτη φορά. Προπαγανδιστές του κακού καιρού.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 23/12 - 18:49
Αμάν ποια η γκρίνια
Μετά από τόσα χρόνια βρέθηκε κτήριο και θα γίνει το σχολείο. Λίγη ακόμα υπομονή, προφανώς υπάρχουν γραφειοκρατικές διαδικασίες που καθυστερούν.
Προς 17:08
Προς 17:08 23/12 - 17:41
Τι μας λετε τωρα δηλαδη;;;
Να πουμε ευχαριστω που ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ;;;;;;;Καλα τους κανεις Νικηταρα....δεν ξυπνανε τα προβατα!!!!Καλα να παθετε λοιπον ....και η αποχη και οι ψηφοφοροι του!!!!!
ώνυμος
ώνυμος 23/12 - 17:08
Κως
Μετά από τόσα χρόνια μπορείτε να πείτε και ένα ευχαριστώ στον Δήμαρχο που ενδιαφέρθηκε να γίνει το καινούργιο σχολείο.Τοσα χρόνια κανένας άλλος.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ