Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αντ. Γιαννικουρής: Η πρωτιά της ΔΚΜ στα Δωδεκάνησα, σε κεντρικό επίπεδο και σε τοπικό επίπεδο μας γεμίζει ευθύνη

20/05/2024
104 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Η πρωτιά της παράταξης μας - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ(ΔΚΜ)σε κεντρικό επίπεδο και σε τοπικό επίπεδο στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου, μας γεμίζει ικανοποίηση και ταυτόχρονα ευθύνη. 

Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μας, για την μαζική συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία και κυρίως αυτούς που μας επέλεξαν κατατάσσοντας την Δωδεκάνησο στα υψηλότερα ποσοστά όλης της επικράτειας (42%). 

Με την εκλογή μου (373ψήφους προτίμησης) στην Κεντρική ΑντιπροσωπείατουΤεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας(ΤΕΕ) και με την πολύτιμη εμπειρία που απέκτησα ως Πρόεδρος του ΠΤ Δωδεκανήσουτα προηγούμενα χρόνια, θα προσπαθήσω να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια για την προάσπιση των συμφερόντων των μηχανικών και κυρίως στον αγώνα για την ισότιμη ανάπτυξη και πρόοδο των νησιών μας.

Τέλος, θέλω να συγχαρώ τον επικεφαλής της παράταξής μας (ΔΚΜ) του ΠΤ Δωδεκανήσου Γιώργο Σάββεναπου πρώτευσε και τους επικεφαλής Ιάκωβο ΓρύλληΓεράσιμο ΠαρασκευάΕλευθερία Αθένα – Βασιλειάδηκαι Αρμονία Διακολαμπριανούτων παρατάξεων του ΤΕΕ Δωδεκανήσουγια τον αγώνα τους.

Η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους, διότι στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου δεν περισσεύει κανείς. 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Τασος
Τασος 21/05 - 01:03
Όλο χαμόγελο εισαι
Τι ευθύνη ρε ανευθυνε;
Τκ18
Τκ18 20/05 - 19:06
Του κ τα 9 μέρα
Τα σημερινά περιστατικά του νοσοκομείου τα είδες? Την παλιά ταξιαρχία που κοιμούνται λάθρο την είδες ? Το 3ο Δημοτικό το είδες ? την γκρεμισμένη κεφάλο την είδες ? Το σκουπιδαριο και τα χόρτα ζούγκλας τα είδες ? Τα παιδιά που σχολανε από τα γυμνάσια και περπατάνε τα είδες? Θέλεις κι άλλα ?

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ