Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Απόφαση κόλαφος για τις πρακτικές servicer προκειμένου να βγάλει στον πλειστηριασμό 10 ακίνητα

28/08/2024
15115 Εμφανίσεις
8 Σχόλια

Απόφαση κόλαφος για τις μαφιόζικες πρακτικές servicer προκειμένου να βγάλει στον πλειστηριασμό 10 ακίνητα. 
Δεκτή η ανακοπή μας – Ακύρωση της κατάσχεσης (10589/2024 ΜΠρΘεσ/νίκης)
Σε 34 σελίδες η δικαστής αναφέρει τα εξής (περιληπτικά):
1. Επί τρία χρόνια λάμβανε χώρα διαπραγμάτευση χωρίς πραγματική και ειλικρινή πρόθεση εκ μέρους του servicer στην πραγματικότητα διαπραγμάτευσης σε ρεαλιστική βάση . (Η οφειλή όλα αυτά τα χρόνια αυξανόταν λόγω της καθυστέρησης ρύθμισης) 
2. Ο servicer ΕΜΠΟΔΙΣΕ την οριστικοποίηση της αίτησης στον εξωδικαστικό μηχανισμό γιατί ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ την ρύθμιση και απέβλεπε στον πλειστηριασμό των ακινήτων με σκοπό την ταχεία είσπραξη των χρημάτων. (σχόλιο: ακούει κανένας αρμόδιος ??)
3. Η παρεμπόδιση της διαδικασίας του εξωδικαστικού  έλαβε χώρα από τον servicer με την εξής τακτική : ΥΠΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ !!!! αίτημα διόρθωσης, το οποίο ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ να απαντήσει με ΣΚΟΠΟ να χαθεί η προθεσμία που θα προστάτευε την δανειολήπτρια. Μάλιστα, υπέβαλε κι άλλα αιτήματα στον εαυτό του με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ την ακόμη μεγαλύτερη καθυστέρηση στην εξέταση από τΟ υπολογιστικό εργαλείο του εξωδικαστικού προκειμένου να προλάβει να πραγματοποιηθεί ο πλειστηριασμός των ακινήτων
4. Εν κατακλείδι, ο servicer  λειτούργησε  με αποκλειστικό γνώμονα το άμεσο συμφέρον του αδιαφορώντας πλήρως αφενός για την σοβαρή βλάβη που θα επιφέρει στην δανειολήπτρια με τον πλειστηριασμό 10 ακινήτων και αφετέρου για την δυνατότητα να ικανοποιήσει την απαίτηση του σε βάθος χρόνου μέσω ρύθμισης και όχι μέσω πλειστηριασμού.


Αριάδνη Νούκα

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 8
Ανώνυμος
Ανώνυμος 31/08 - 08:06
Απορια
Όταν περνάτε δάνειο με δόση πάνω από 1000 ευρώ το μηνα τι περιμένατε ακριβώς;Ότι κάθε χρόνο θα περνάτε και περισσότερα;Υπάρχει αυτό κάπου στο κόσμο;Ήταν ευκαιρία έτσι;Φαντάζομαι το δάνειο του μισθού δεν θα ήταν η μόνη δόση.Πιστευατε ότι οι τράπεζες δεν είχαν τι να κάνουν τα λεφτά και τα έδιναν σε εσάς;Όπως πιο παλιά κάτι άλλοι που ,πουλούσαν τα χωράφια να πάρουν μετοχές να πλουτίσουν σε μια εβδομάδα.Καποιοι άλλοι δε αρκούνται σε χαμηλά επιτόκια διαλέγουν και το Ελβετικό φράγκο να κερδίσουν και από τι διαφορά συναλαγματος.ΤΩΡΑ σύρανε βοήθεια από παντού να μην χάσουν τα σπίτια τους.Θεωρητικα δεν ήταν ποτέ σπίτια τους δανεικά τα είχαν μέχρι να τα πληρώσουν.Ναι να λυπηθώ και να βοηθήσω κάποιον που αρρώστησε,αν και αυτό το σκευτομαστε όταν δανειζόμαστε,αλλά Ελεος,ας περνάτε μικρότερο σπίτι,ας μην περνάτε ταυτόχρονα και αυτοκίνητα και γεμίσατε και την κάρτα μιας και είχατε 3,4 να μπορείτε να Κινήστε.Ολα και πάντα έχουν ένα τίμημα .Να είμαστε έτοιμοι να το πληρώσουμε.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/08 - 23:48
Εγγυητής
ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΒΑΖΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟ ΔΟΣΗΣ ΣΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΩ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΟΣΗ ΤΩΝ 1100 ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΖΗΓΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ 500Ε ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ INTRUM, ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΩ ΤΟΝ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ , ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΡΙΨΑΝ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ, ΕΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ 85% ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΜΕΤΑΞΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΘΗΡΙΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΑΔΡΑ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. ΜΑΤΑΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΙΔΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ.
ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ 30/08 - 17:50
ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗΣ
Αυτό ακριβώς έκαναν και σε μ'ενα... Έκαναν ερωτήσεις συνέχεια στον εαυτό τους και μου βγάζανε το σπίτι σε πλειστηριασμό και πλήρωνα συνέχεια δικηγόρο για να σώσω το σπίτι μου.... όσο αφορά τα δικαστήρια.... δεν υπάρχει δικαιοσύνη ... και αυτοί με αυτούς είναι... εγώ και με την βοήθεια του δικηγόρου ενέργησα γρήγορα και σταμάτησα τους πλειστηριασμούς...κι ακόμη δεν έχω ξεμπλέξει...ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/08 - 15:16
Δάνειο με τον νόμο Κατσέλη
Τη μας έκαναν,μας προτάσεων,σιγά μας εκλοβισαν πληρώνουμε πληρώνουμε και αν τυχόν και πεθάνουμε τα παιδιά δεν κληρονόμουςν τίποτα,δεν θέλουμε να μας τα χαρίζουν να αποπληρωθεί από τους κληρονόμους.
Ανώνυμοςjx
Ανώνυμοςjx 30/08 - 14:45
Δάνεια
Ευρωπαϊκό δικαστήριο και οι τράπεζες έχουν έχουν ανακεφαλαιοποιήσει τρεις φορές και δεν πληρώνουνε φόρο για 10 χρόνια τα δάνεια έχουν εξαπληρωθεί από τον ελληνικό λαό όλα είναι παράνομα συν την κρίση την οποία βρήκε τον ελληνικό λαό πρέπει να πάρουμε το νόμο όπως ξέρει ο καθένας
Ανώνυμος
Ανώνυμος 30/08 - 10:18
Δανειολήπτης
Λογω δυσκολιων της περιοδου των μημονιων και κυριως του κορονοιου, μου πρότεινε ο σερβισερ ρυθμιση του δανείου μου 24 δοσεις των 353ε εκ των οποιων οι τοκοι 284 ε και οι υπολοιπες 36 δόσεις με την εξωντοτικο ποσο 1.400 ε μηνιαιως. Τα οικονομικα μου δεν επανήλθαν Εντωμεταξύ εδω και 1 ετος τους ζητω νεα ρυθμιση και ολο εξεταζουν το αίτημα μου. Προφανώς περιμενουν να με γονατίσει η τεραστια δοση για να βάλουν στο χερι την μοναδικη κατοικία. Το δανειο ειναι καταναλωτικο χωρις εξασφαλισεις και εχω πληρώσει 5 χρονια πάρα πολλούς τοκους.
Ελευθεριος
Ελευθεριος 30/08 - 07:01
Εντοιμοι δικαστές βοηθηστε
Πρέπει τα δικαστήρια να προστατεύσουν τον κόσμο αφού η κυβέρνηση είναι μαζί με τα κοράκια.ολη η κοινωνία πρέπει να πολεμήσουμε τα κοράκια που τα πήραν δέκα τοις εκατό και θέλουν να αφανίσουν τον τοπο
ΑνώνυμοςJorgo Dapi
ΑνώνυμοςJorgo Dapi 29/08 - 11:15
Elefteros Epaqelmaties
Alles gut ??

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ