Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αποτυχημένη ήταν η πανδωδεκανησιακή αιμοδοσία

17/05/2023
143 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

Η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών-Πειραιώς, σε συνεργασία με όλα τα Δωδεκανησιακά Σωματεία της Αττικής, πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 13 Μαΐου στο Νοσοκομείο Μεταξά του Πειραιά, προκειμένου να συνεχίσει να συμβάλλει στην ικανοποίηση των αναγκών σε αίμα όσο το δυνατό περισσοτέρων συμπατριωτών μας.

Για τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή αιμοδοτών, έγινε ευρύτατο κάλεσμα συμπατριωτών και φίλων, μέσω και όλων των δήμων Δωδεκανήσου, ώστε να συμβάλλουν στην ύψιστη έμπρακτη απόδειξη αλληλεγγύης, προσφέροντας λίγο αίμα για τους συνανθρώπους μας.

Δυστυχώς η αιμοδοσία αυτή ήταν απόλυτα αποτυχημένη, γεγονός που μας υποχρεώνει να αναστείλουμε, τουλάχιστον προς το παρόν, την ικανοποίηση των αναγκών σε αίμα των απανταχού συμπατριωτών μας.

Σε κάθε περίπτωση και με πλήρες συναίσθημα της ευθύνης μας, καλούμε όσους μπορούν, να πάνε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο δηλώνοντας τον κωδικό της τράπεζας αίματος της Ομοσπονδίας μας 13863.

Εφόσον υπάρξει ανταπόκριση στο ύστατο αυτό κάλεσμα, θα μας δοθεί η δυνατότητα να ξαναρχίσουμε να καλύπτουμε τις ανάγκες σε αίμα συμπατριωτών μας, πράξη την οποία θεωρούμε ύψιστης προτεραιότητας. 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
Ανώνυμος
Ανώνυμος 19/05 - 12:15
Κώος
Εσένα που ρωτάς τι αίμα θα σου δώσουν, σίγουρα μαιμους.Γιατι με τό μυαλό που έχεις, δεν γίνεσαι καλά με τίποτα.Ευχομαι να μην χρειαστεί ποτέ αλλά τα σκ@τ@ που έχει το κεφάλι σου δεν γιατρεύονται.....
Ανώνυμος
Ανώνυμος 18/05 - 23:52
Αιμα εμβολιασμενω η ενεμβολιαστων ??????
τι ειδους αιμοδοσια γινετε ?Απο Αιμα εμβολιασμενω η ενεμβολιαστων ??????Ετσι για ξερουμε και το μας γινετε
Νικόλαος
Νικόλαος 17/05 - 19:28
Δεν διαφημίστηκε καλά
Παιδιά εγώ πρώτη φορά το άκουσα τώρα
Ανώνυμος
Ανώνυμος 17/05 - 17:35
Στρατιωτικος
Όταν σας λέω άχρηστους,καλοπερασακηδες,παρτακηδες έχω άδικο;Ρε το μυαλό σας είναι μόνο στο χρήμα. Ντροπή σας ρεεεερεεε.......

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ