Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Αστυνομικός αυτοκτόνησε σε βιντεοκλήση με τη γυναίκα του - Του είχε ζητήσει να χωρίσουν

03/09/2024
679 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγός του του είχε ζητήσει να χωρίσουν, ο αστυνομικός την πήρε με βιντεοκλήση, της έδειξε το όπλο του και αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια της κλήσης

Νεκρός βρέθηκε αστυνομικός το μεσημέρι στο Νέο Βουτζά σε εξωτερικό χώρο.

Δίπλα του ήταν ένα όπλο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Τον αστυνομικό αναζητούσαν συνάδελφοί του από το αστυνομικό τμήμα και το τμήμα ασφαλείας Ραφήνας, όπως και άνδρες της ΔΙΑΣ και η Πολιτική Προστασία Ραφήνας Πικερμίου.

Μετά από έρευνες περίπου τριών ωρών, στο Νέο Βούτζα αλλά και στη Διασταύρωση της Ραφήνας, βρέθηκε η σορός του αστυνομικού πίσω από το ΚΕΘΕΑ.

Ο αστυνομικός, μόλις 35 ετών, ήταν πατέρας τριών ανήλικων παιδιών και μέχρι ώρας δεν έχει γίνει γνωστό τι τον οδήγησε στο απενενοημένο διάβημα.

Πριν αυτοκτονήσει έκανε βιντεοκλήση στη γυναίκα του. Εκείνη ειδοποίησε το κέντρο της άμεσης δράσης αλλά δεν τον πρόλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγός του του είχε ζητήσει να χωρίσουν, ο αστυνομικός την πήρε με βιντεοκλήση, της έδειξε το όπλο του και αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια της κλήσης.

Σε κατάσταση σοκ είναι όλοι οι συνάδελφοί του στο αστυνομικό τμήμα της Ραφήνας, οι οποίοι κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικό αστυνομικό αλλά και άνθρωπο και δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.


thetoc.gr



Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 03/09 - 21:47
.
να δουμε........τι 'γυναικαρα' του ελαχε τι του χε κανει.......κτλ.....ειναι απο αυτες τις περιπτωσεις που οι γυναικες.......και τα me tooo sfyrizoyn adiafora!!!!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ