Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΔΕΔΔΗΕ: Ξεκινά η μηνιαία καταμέτρηση – Τι να προσέξουν οι καταναλωτές

27/01/2024
148 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Τη σταδιακή έναρξη της καταμέτρησης των παροχών ηλεκτρικού ρεύματος σε μηνιαία βάση, η οποία θα ολοκληρωθεί πανελλαδικά έως τα τέλη του πρώτου εξαμήνου του 2024, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Οι καταναλωτές καλούνται να διασφαλίσουν ότι το προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ και των συνεργαζόμενων εργολαβικών εταιρειών θα έχει πρόσβαση στον χώρο, προκειμένου να γίνει η λήψη της ένδειξης από τον μετρητή.

Στη συνέχεια, η ένδειξη πρέπει να χορηγηθεί στον προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας που έχει επιλέξει ο καταναλωτής, για την έκδοση εκκαθαριστικού λογαριασμού.

Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η λήψη της ένδειξης, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να καταχωρίσουν την ένδειξη της παροχής εντός τεσσάρων εργάσιμων ημερών από την ημέρα επίσκεψης στο ακίνητο, με τρεις διαφορετικούς τρόπους.

Ειδικότερα, μπορούν να καλέσουν το Τηλεφωνικό Κέντρο εξυπηρέτησης πελατών του ΔΕΔΔΗΕ στη δωρεάν γραμμή 800-400-4000. Δίνεται επίσης η δυνατότητα καταχώρισης της ένδειξης στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ, ή μέσω της εφαρμογής My DEDDIE App από το κινητό τηλέφωνο.

«Η δέσμευσή μας για μηνιαία καταμέτρηση της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, υλοποιείται. Ξεκινώντας, σταδιακά, ο ΔΕΔΔΗΕ τις καταμετρήσεις σε όλη την Ελλάδα, αναμένεται να οδηγηθούμε σε δραστική μείωση των ρευματοκλοπών», δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Οπως ανέφερε, «αυτή η εξέλιξη, σε συνδυασμό με την τόνωση του ανταγωνισμού μεταξύ των παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος, την περαιτέρω διείσδυση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) στο ενεργειακό δυναμικό μας και τις ηλεκτρικές διασυνδέσεις των νησιών μας, θα έχει σημαντικά οφέλη για τους καταναλωτές, με κυριότερο τους χαμηλότερους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος».

Πηγή kathimerini.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 27/01 - 16:18
Ερε μάσκες.
Έχετε γεμίσει όλη την Ελλάδα με ανεμογεννήτριες αλλά η τιμή του ρεύματος δεν κατεβαίνει.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ