Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ - Η Online, Αξιόπιστη Μέθοδος Προετοιμασίας - TestDimosiou

12/10/2022
245 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο νόμος 4765/2021, εισήγαγε αλλαγές για τον τρόπο πρόσληψης στο δημόσιο τομέα. Πιο συγκεκριμένα, οι προσλήψεις για θέσεις μονίμων δημοσίων υπαλλήλων, θα γίνεται μέσω πανελλήνιου διαγωνισμού που θα διενεργεί ο ΑΣΕΠ. Η μορφή του διαγωνισμού θα είναι μέσω τεστ με ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών στα πεδία των νοητικών δεξιοτήτων, των λεκτικών δεξιοτήτων και της εργασιακής συμπεριφοράς. Οι εξετάσεις αυτές θα λαμβάνουν μέρος το πολύ κάθε δύο χρόνια. 

Το υπουργικό Συμβούλιο της 27ης Σεπτεμβρίου έχει εγκρίνει 17.942 θέσεις και σύντομα αναμένεται η προκήρυξη του διαγωνισμού με πιθανότερη περίοδο διεξαγωγής του το Μάρτιο του 2023, σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη. 


Το TestDimosiou, στόχο έχει να είναι στο πλάι των υποψηφίων και να τους προετοιμάσει με την πιο αξιόπιστη και αποτελεσματική μέθοδο που θα τους οδηγήσει στην επιτυχία. Έχει καταρτιστεί από εξειδικευμένους καθηγητές, με πολυετή εμπειρία σε Ελλάδα και στο Εξωτερικό και με βαθιά γνώση των αναγκών σε τέτοιου τύπου εξετάσεις. Προσφέρει εξατομικευμένη προετοιμασία για κάθε υποψήφιο και παράλληλα καλύπτει κάθε πιθανή αδυναμία του.

 

Γιατί Ξεχωρίζει η Συγκεκριμένη Μέθοδος Προετοιμασίας ;


Η μέθοδος που ακολουθεί το TestDimosiou για τις εξετάσεις ΑΣΕΠ, διαφέρει από τα πολύωρα και κουραστικά μαθήματα, σε φροντιστηριακές τάξεις (ή διαδικτυακές συναντήσεις) που αφενός δεν ενδείκνυνται ως μέθοδος προετοιμασίας για τέτοιου τύπου διαγωνισμούς αφετέρου κουράζουν τους υποψηφίους με αποτέλεσμα να τους εξαντλούν και έτσι να εγκαταλείπουν τελικά την προσπάθειά τους. Η νέα μέθοδος καινοτομεί και εξασφαλίζει την επιτυχία. Πως ακριβώς δουλεύει 

 

  • Εύκολη πρόσβαση στα test: Εξασφαλίζεται στον υποψήφιο, πρόσβαση σε μια τεράστια δεξαμενή θεμάτων, και δεν χρειάζεται να ανατρέχει σε πολλές πηγές προκειμένου να βρει τεστ προετοιμασίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πραγματοποιήσει την ηλεκτρονική πληρωμή για να έχει πλήρη πρόσβαση σε όλο το υλικό προετοιμασίας που αποτελείται από τεστ νοητικών δεξιοτήτων, τεστ λεκτικών δεξιοτήτων και τεστ εργασιακής συμπεριφοράς (καλύπτει δηλαδή τις ανάγκες του διαγωνισμού).

 

  • Αναλυτική βήμα προς βήμα εξήγηση των σωστών απαντήσεων: Μια από τις καινοτομίες του προγράμματος προετοιμασίας του testdimosiou.gr είναι η αναλυτική εξήγηση της λογικής της απάντησης που δίνεται κάτω από κάθε ερώτηση. Με αυτόν τον τρόπο ο υποψήφιος μπορεί να μελετήσει διεξοδικά τις απαντήσεις στις οποίες αντιμετωπίζει δυσκολία και να κατανοήσει την λογική τους ώστε να μπορεί πλέον εύκολα και γρήγορα να απαντά σε τέτοιου τύπου ερωτήσεις. Έτσι δεν χάνει χρόνο να παρακολουθεί μαθήματα στα οποία ένα μεγάλο μέρος της διάλεξης ίσως να αναφέρεται σε προβλήματα των οποίων γνωρίζει τον τρόπο λύσης χάνοντας έτσι χρόνο και χρήμα. Αντίθετα στο πρόγραμμα προετοιμασίας του testdimosiou.gr ο κάθε υποψήφιος ασχολείται με τα δικά του αδύνατα σημεία και μέσω πρακτικής εξάσκησης συνεχώς βελτιώνεται.
  • Αυτοματοποιημένο σύστημα αξιολόγηση: Μετά από κάθε test, προσφέρεται στον υποψήφιο ένα αυτοματοποιημένο σύστημα (αυτο)αξιολόγησης. Αναλυτικότερα οι ερωτήσεις των τεστ είναι κατανεμημένες σε κατηγορίες και κάθε τεστ περιέχει ερωτήσεις από κάθε κατηγορία. Στο τέλος κάθε τεστ παρέχεται η ανάλυση της επίδοσης του υποψήφιου σε κάθε κατηγορία ώστε να εντοπίσει τις αδυναμίες του και να εξασκηθεί πάνω σε αυτές. Με δεδομένο ότι παρέχονται 2.350 ερωτήσεις αντιλαμβάνεστε ότι με την συνεχή εξάσκηση έχετε την δυνατότητα να φτάσετε στην τελειότητα που θα σας εξασφαλίσει και την επιτυχία. 

Παράλληλα το testdimosiou.gr είναι η μόνη πηγή που θα βρείτε τεστ εργασιακής συμπεριφοράς που προσομοιώνουν τον υποψήφιο σε πραγματικές εργασιακές συνθήκες-σενάρια και αξιολογούν μέσα από πιθανές αντιδράσεις συγκεκριμένες δεξιότητες του υποψηφίου.    

 

  • Δυνατότητα ιδιαίτερων μαθημάτων: Ο κάθε υποψήφιος, μπορεί να επιλέξει μόνος του αν θα ξεκινήσει κάποιο μάθημα με κάποιον από τους καθηγητές που προτείνονται από το testdimosiou.gr καθώς και τις ώρες που επιθυμεί να διαθέσει διαμορφώνοντας έτσι ένα πρόγραμμα προετοιμασίας με βάση τις δικές του ανάγκες και εξαλείφοντας έτσι τον χαμένο χρόνο των πολύωρων φροντιστηριακών μαθημάτων. Από την άλλη πλευρά, ένας υποψήφιος μπορεί να εξασκηθεί μόνος του με το πλούσιο υλικό που προσφέρεται.


Γιατί Πολλοί Υποψήφιοι Επιλέγουν το TestDimosiou;

Πολλοί υποψήφιοι πλέον εμπιστεύονται την νέα μέθοδο προετοιμασίας, αφού αντιλαμβάνονται ότι προσφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και εξοικονομεί χρόνο και χρήμα.

 

  • Εκπαίδευση με διαδικτυακά μέσα: Στις μέρες μας, καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία και οι ρυθμοί ζωής έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια, πολλοί είναι που επιλέγουν την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση. Πλέον, χιλιάδες υποψήφιοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο υλικό τους και να εξασκηθούν, αφιερώνοντας τις ώρες που επιθυμούν χωρίς να απαιτείται καμία απολύτως μετακίνηση.

 

  • Δυνατότητα Ασύγχρονης Εκπαίδευσης: Το TestDimosiou, σέβεται τον πολύτιμο χρόνο των υποψηφίων που τυγχάνει να είναι γονείς ή εργαζόμενοι και έχουν περιορισμένο χρόνο. Για αυτόν τον λόγο, δίνει την δυνατότητα για ασύγχρονη εκπαίδευση, ώστε ο ενδιαφερόμενος να έχει την ευκαιρία να εξασκείται τις ώρες που ο ίδιος επιθυμεί και έτσι η μελέτη του να έχει την μέγιστη αποτελεσματικότητα χωρίς καμία δέσμευση (σε αντίθεση με τις υποχρεωτικές παρακολουθήσεις που συνεπάγεται ένα πρόγραμμα προετοιμασίας που βασίζεται σε μαθήματα).

 

  • Εξατομικευμένη προετοιμασία: Τέλος, πολλοί υποψήφιοι προτιμούν αυτή την μέθοδο μιας και μπορούν, αφενός να εστιάσουν την μελέτη τους όπου θεωρούν ότι έχουν αδυναμίες αφετέρου το testdimosiou.gr τους βοηθάει να εντοπίσουν τις αδυναμίες τους μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος (αυτο)αξιολόγησης. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζεται μια εξατομικευμένη μορφή μελέτης, καθώς ο καθένας θα μπορεί να κατανοήσει σε βάθος τις αδυναμίες του, και να εστιάσει περισσότερο σε αυτές δίνοντας έτσι μεγαλύτερη αξία στην προσπάθεια του.


Αν θέλετε λοιπόν γρήγορα, οικονομικά και αποτελεσματικά να προετοιμαστείτε σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς δημοσίου των τελευταίων ετών και να είστε ανάμεσα στους επιτυχόντες εμπιστευτείτε το testdimosiou.gr. 


 
 
 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ