Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Διαμαρτυρία με γυμνούς ποδηλάτες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

28/06/2024
221 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Για μια ακόμη χρονιά πραγματοποιήθηκε η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια χρονιά.

Η τολμηροί ποδηλάτες άρχισαν στις 19.00 από το πάρκο του Πεδίον του Άρεως, απέναντι από την ΕΡΤ3, και κινήθηκε προς τον Λευκό Πύργο. Νωρίτερα, από τις 17:00, οι ποδηλάτες ετοιμάζονταν με body painting.

Οι διοργανωτές καλούσαν τους πολίτες να βάλουν με τη συμμετοχή τους «ένα STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία. Μια γιορτή διεκδίκησης για το Ποδήλατο, Περιβάλλον, Ελεύθερο Σώμα.Ελάτε όσο γυμνές/οι τολμάτε, ελεύθερη συμμετοχή, με ποδήλατα, ρόλερς και άλλα μη-μηχανοκίνητα».

Στόχος της κινητοποίησης είναι να προωθήσει το ποδήλατο ως οικολογικό μέσο μετακίνησης και να αναδείξει τον επιβαρυντικό ρόλο για τον περιβάλλον της χρήσης των αυτοκινήτων.

gazzetta.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ 29/06 - 14:36
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ
Σαπίλα Αυτό λέγεται σαπίλα όχι πρόοδος! Είμαι εγώ υποχρεωμένος να βλέπω τη βρωμιά και τη σηχασιά αυτη; και όλοι αυτοί στα κανάλια το προβάλουν .. Δεν ντρεπόμαστε λίγο
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ 29/06 - 08:06
Σάπια κοινωνια
Άραγε έχουν. Συναίσθηση για προσβολή δημόσιας αιδούς; Νομίζουν ότι ο καθένας ειτε η καθεμία είναι διατεθειμένοι να ανέχονται και να βλέπουν τους γυμνούς κ......λους τους; Αιδώς Αργείοι λίγη ντροπή η βρήκαμε ευκαιρία για γυμνισμό ;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ