Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Διαβάζουν αυγά για να διώξουν την αρνητική ενέργεια...

01/12/2023
158 Εμφανίσεις
2 Σχόλια

Αντώνης Σρόιτερ, μέσα από την εκπομπή του «Αυτοψία» στον Αlpha, επισκέφθηκε μία αυγομάντη για να του «διαβάσει» το μέλλον, χαρίζοντας αστείες ατάκες την ώρα που έβλεπε ένα αυγό να του παίρνει την αρνητική ενέργεια.

Η διαδικασία ξεκίνησε με την αυγομάντη να ζητά από τον παρουσιαστή να διαλέξει ένα αυγό για την αυγομαντεία, με τον Αντώνη Σρόιτερ να ρωτά «θα τσουγκρίσουμε;»

Η αυγομάντης εξηγεί ότι το αυγό θα το σπάσει σε ένα ποτήρι αλλά πρώτα πρέπει να το καθαρίσει «από ενέργειες χεριών που το πιάσανε νωρίτερα για να μας πει αυτά που έχει να μας πει».
Μάλιστα, όπως αναφέρει, «είναι μία ιδιαίτερα τεχνική με ρίζες στην αρχαία Ελλάδα μαζί με την πτηνομαντία». Στη συνέχεια άναψε το καρβουνάκι, πέρασε το αυγό μέσα από τη φλόγα της φωτιάς «γιατί και η φωτιά καθαρίζει την αρνητική ενέργεια» και είπε το «Πάτερ Ημών».

Σε μία κάπως «αμήχανη» στιγμή, ο Αντώνης Σρόιτερ στάθηκε όρθιος και η αυγομάντης πέρασε το αυγό «γύρω από την αύρα του» για να πάρει όλη την αρνητική ενέργεια, όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Αυτά τα αυγά τα τρώμε μετά ή τα πετάμε;», ρώτησε ο παρουσιαστής και η απάντηση που πήρε ήταν: «αυτά τα αυγά μετά τα πετάμε, δεν τη θέλουμε την αρνητική ενέργεια που έχουν».

Στη συνέχεια έριξε τον κρόκο στο ποτήρι και άρχισε να το διαβάζει. «Θα βγει πουλάκι;», ρώτησε ο Αντώνης Σρόιτερ με την αυγομάντη να απαντά:

«Είναι μια χαρά το αυγό σου. Αν δεν ήταν, ο κρόκος θα είχε μαύρα στίγματα. Το αυγό ταυτοποιείται με σένα και από εκεί παίρνουμε την πληροφορία για το τι μέλλει γενέσθαι».

«Άρα φεύγω πιο αισιόδοξος» κατέληξε ο παρουσιαστής


reader.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 2
Ανώνυμος
Ανώνυμος 01/12 - 13:18
Ποιος πιστεύει σε αυτά;
Οι ίδιοι που πιστεύουν σε πιλάφια και παρθένες, οι ίδιοι που πιστεύουν σε μαγικά φίλτρα (αγιασμό) και οι ίδιοι που πιστεύουν κάθε λογής ξεματιασματα με λάδια. Καμία διαφορα μεταξύ των 4
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ 01/12 - 12:31
Κοινωνία
Πόσο πιο βλάκες γίνονται οι άνθρωποι της σύγχρονης ηλεκτρονικής τεχνολογίας; ζουν στον μεσαίωνα; την τύχη μας την φτιάχνουν οι πράξεις μας και τα αποτελέσματα τους καλές η κακές. πέρα από φυσικά φαινόμενα και ασθένειες οι ίδιοι άνθρωποι εργάζονται και οργανώνουν τη ζωή τους .αλήθεια ποιος νοήμων πιστεύει σε αυτά;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ