Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Δημοσιογράφος καταγγέλλει το νοσοκομείο "Παπαγεωργίου": Χτύπησαν και έδεσαν τον πατέρα μου στο κρεβάτι

29/08/2022
88 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Αναλυτικά η καταγγελία δημοσιογράφου για τις συνθήκες νοσηλείας στο Παπαγεωργίου - Υποστηρίζει ότι χτύπησαν και έδεσαν τον 98χρονο πατέρα του.

Με μία μακροσκελή ανάρτηση, ο δημοσιογράφος Νίκος Ασλανίδης καταγγέλλει πως νοσοκόμες στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" άσκησαν βία και έδεσαν χωρίς κανέναν λόγο στο κρεβάτι τον 98χρονο πατέρα του.

"Την επομένη της νοσηλείας του (26/8) παρακάλεσε τις νοσοκόμες να του δώσουν την πιτζάμα του γιατί κρύωνε. Οι νοσοκόμες δεν του έδωσαν σημασία και αυτός σηκώθηκε από το κρεβάτι του για να την πάρει από την τσάντα του και να τη φορέσει. Μόλις επέστρεψε στο κρεβάτι του, εμφανίστηκαν δυο νοσοκόμες οι οποίες τοποθέτησαν κάγκελα στο κρεβάτι του και χωρίς λόγο,  του έδεσαν τα χέρια με γάζες… Μάταια ρωτούσε γιατί τον δένουν. Δεν του έδιναν κάποια απάντηση αλλά χρησιμοποιώντας βία προσπαθούσαν να τον δέσουν στα κάγκελα…" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο δημοσιογράφος υπέγραψε προκειμένου να πάρει από το νοσοκομείο τον υπέργηρο πατέρα του, αφήνοντας αιχμές, καθώς όπως ανέφερε ο ηλικιωμένος κοιμόταν για τις επόμενες 18-20 ώρες. "Προφανώς ήταν υπό την επήρεια υπνωτικών φαρμάκων γιατί ο πατέρας μου δεν κοιμάται περισσότερες από 6-7 ώρες το 24ωρο" συμπλήρωσε, σημειώνοντας πως ο πατέρας του είχε μώλωπες στα χέρια από τα χτυπήματα νοσηλεύτριας.

Τέλος, ο Νίκος Ασλανίδης ανακοίνωσε πως κατήγγειλε το περιστατικό στο υπουργείο Υγείας. 


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ