Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Έφτασαν τα τρία πρώτα ηλεκτρικά οχήματα στο Αγαθονήσι

17/05/2024
72 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Εφθασαν τα τρία πρώτα ηλεκτρικά οχήματα στο Αγαθονήσι: ένα πυροσβεστικό,  ένα φορτηγό κλειστού τύπου και ένα φορτηγό ανοιχτού τύπου.

Σε ένα περίπου μήνα θα γίνει και η παραλαβή ενός μικρού  Ηλεκτροκίνητου  Λεωφορείου, ενός Ηλεκτροκίνητου Οχήματος Καλαθοφόρου- Ανυψωτικού και των πέντε Σταθμών Φόρτισης.

Η προμήθεια έγινε από το Πρόγραμμα « ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» Υποδομές Ηλεκτροκίνησης – Ηλεκτρικά Οχήματα – Σταθμοί Φόρτισης. Η παράδοση έγινε από την Εταιρεία FOTAGONLEDA.E. η οποία αναδείχθηκε ανάδοχος μετά από διαγωνιστική διαδικασία.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αγαθονησίου Ευάγγελος Κόττορος αναφέρει:

«Με την προμήθεια των Ηλεκτρικών Οχημάτων από το δήμο μας, εκτός από τα οικονομικά και περιβαλλοντολογικά οφέλη που θα έχουμε, θα προσφέρουμε και καλύτερες υπηρεσίες  στους δημότες μας, αφού είναι μικρών διαστάσεων, πρακτικά και ευέλικτα, μπορούν να κυκλοφορούν σε μικρούς και στενούς δρόμους και καλύπτουν ελλείψεις οχημάτων που δεν υπήρχαν στο δήμο μας.

Ευχαριστώ θερμά τον π. δήμαρχο Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια, τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας δήμου Λέρου κ. Χριστόδουλο Ελληνα και όλο το προσωπικό που συνέδραμαν και μας βοήθησαν πρόθυμα στην προσπάθειά μας αυτή, με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης και την Τεχνική τους  υποστήριξη.  Καλορίζικα !»


kalymnosnews.gr



Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ