Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

‘Ελεγχος για ξέπλυμα χρήματος στον “Άλλο Άνθρωπο" – Τι λέει ο Κ. Πολυχρονόπουλος

27/01/2024
482 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος ελέγχεται η κοινωνική κουζίνα “Ο Άλλος Άνθρωπος” και ο ιδρυτής της, Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος. Τι απαντά ο ίδιος

Υπό έλεγχο για απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από την Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, βρίσκεται ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας, “Ο Άλλος Άνθρωπος”, Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος. 

Σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής, ο Κ. Πολυχρονόπουλος, φέρεται να έχει συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση με συγγενείς του, αποκομίζοντας περισσότερες από 600.000 ευρώ. 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, η Αρχή διέταξε την δέσμευση “κάθε περιουσίας ιδίως δε, κάθε είδους λογαριασμών, τίτλων, επενδυτικών στοιχείων ή χρηματοπιστωτικών προϊόντων”.

Στο πόρισμα αναφέρεται ότι τα χρήματα από τις δωρεες κατατίθεντο σε λογαριασμούς δύο συγγενών του Κ. Πολυχρονόπουλου και από εκεί γινόταν αναλήψεις και κινήσεις λογαριασμών προς εταιρείες τυχερών παιγνίων. 

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, ο κ. Πολυχρονόπουλος απέρριψε τις κατηγορίες, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Να με ψάξουν καλά, δεν έχω κανέναν πρόβλημα και να έρθουν να με πάρουν αν κάνω ξέπλυμα μαύρου χρήματος”. Πρόσθεσε επίσης πως “δεν είναι μόνο 600.000 ευρώ. Είναι πάνω 1,5εκατ. ευρώ τα τελευταία δύο με τρία χρόνια. Μόνο το φαγητό που έχουμε μοιράσει, μιλάμε για 18 εκατομμύρια μερίδες φαγητό, υπολογίστε μόνοι σας πόσα λεφτά κάνουν”.

news247.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ