Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΩΝ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ EΡΓΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ Α.Ε.

03/06/2024
44 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, η παρουσίαση των νέων συγχρηματοδοτούμενων έργων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Αναπτυξιακής Εταιρείας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε., στην αίθουσα εθιμοτυπίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο Περιφερειακό Μέγαρο-Διοικητήριο, Πλ. Ελευθερίας 1, στη Ρόδο.

Τα έργα που παρουσιάστηκαν είναι τα παρακάτω:

DIGITAL ISLANDS: «Digital Solutions to Empower Island Communities»

TAAS: «Tourism as a Service; a 360 degrees tourism experience»

TOURISMO: «TOURism Innovative and Sustainable Management of flows»

REVIVE: «Developing community-based innovative business models for the revival of the internal areas in the Mediterranean»

GENERA: «Re-vitalising Energy Transition in Touristic Islands»

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι από την Ένωση Ξενοδόχων, το Τεχνικό Επιμελητήριο (Παράρτημα Δωδεκανήσου), Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Δωδεκανήσου το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, τον Δήμο Ρόδου, το ΕΚΕΤΑ - ΙΜΕΤ, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το ΚΕΚ Γεννηματάς, την Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε., και τον Κ2 Αναπτυξιακό Οργανισμό Περιφέρειας. Οι συμμετέχοντες παρουσίασαν ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις και αντάλλαξαν ιδέες και τεχνογνωσία, συνεισφέροντας ουσιαστικά στους στόχους των έργων.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη δημιουργία ενός stakeholder group ως μιας Κοινότητας Πρακτικής (Community of Practice – CoP) που θα αποβεί πολύ χρήσιμη τόσο στην αμφίδρομη ενημέρωση των φορέων για τα νέα ευρωπαϊκά έργα και πρωτοβουλίες αλλά και στην  ουσιαστική συνεισφορά των εκπροσώπων στην υλοποίησή των δράσεων τους. Στόχος  είναι να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερα πρακτικά και μετρήσιμα αποτελέσματα ως μία ομάδα εκπροσώπων που συμμετέχουν σε κοινοτικές δραστηριότητες και δημιουργούν συνεχώς την κοινή τους ταυτότητα μέσω της εμπλοκής και της συμβολής στις πρακτικές της τοπικής κοινότητας.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Ενεργειακή Α.Ε. προσβλέπουν στη συνεχιζόμενη συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και θα συνεχίσουν να οργανώνουν νέες συναντήσεις και δράσεις στο πλαίσιο αυτής της κοινότητας πρακτικής, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των κοινών στόχων.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ