Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Επιχορηγήσεις για 2 ξενοδοχεία σε Κω και Σύβοτα

22/03/2022
269 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Εγκρίθηκαν από τις αρμόδιες αρχές οι επιχορηγήσεις επενδυτικών σχεδίων για 2 ξενοδοχεία στην Κω και στα Σύβοτα.

Nα σημειωθεί ότι οι σχετικές αποφάσεις έχουν ληφθεί σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και η δημοσιοποίηση των 2 επενδύσεων έχει γίνει, για σήμερα, μόνο από το Tornos News.

H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης GLVP Α.Ε. που αναφέρεται στην ίδρυση νέου ξενοδοχείου κατηγορίας 3 τριών αστέρων  δυναμικότητας 15 δωματίων (30 κλινών) στην τοποθεσία Κέφαλος στο νησί της Κω, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 642.000 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 641.700 ευρώ.

Η επένδυση στα Σύβοτα

Η Περιφέρεια Ηπείρου ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επιχείρησης HOTEL SIVOTA, που αναφέρεται στον εκσυγχρονισμό ολοκληρωμένης μορφής του ξενοδοχείου κατηγορίας 4 αστέρων ΣΥΒΟΤΑ, με ταυτόχρονη αύξηση δυναμικότητας, στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 593.925,20 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 573.526,94 ευρώ.



tornosnews.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Αγράμματος δικηγόρος
Αγράμματος δικηγόρος 22/03 - 11:58
Τουρισμός
Έτσι ακριβώς ξενοδοχεία να φτιάχνετε να τσιμεντωνετε όλη την Κω .τώρα που δεν θα έχουμε ούτε αλεύρι για ψωμί να δούμε τι υποσχέσεις θα δώσετε στον αγροτικό τομέα .εφέτος τα ξενοδοχεία με τι θα γεμίζουν με κουκουβάγιες και νυχτοπουλια;; Ο πρωτογενής τομέας είναι η τροφή για ντόπιους και για τουρίστες.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ