Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Έρωτας και χρήματα για αυτά τα 4 ζώδια - Αναλυτικές προβλέψεις

20/07/2022
135 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης των σχέσεων και της έλξης, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 17 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου 2022 και τα ζώδια θα δεχτούν την εύνοια της

Η Αφροδίτη, μένει σε κάθε ζώδιο για λίγο λιγότερο από έναν μήνα κάθε χρόνο. Αυτό το διάστημα βρίσκεται στον Καρκίνο, όπου αισθάνεται οικειότητα και ασφάλεια και κάπως έτσι θα μας φέρει σε επαφή με τα συναισθήματά μας και την ανάγκη για στοργή.

Είναι καιρός να αφοσιωθείτε. Αυτό είναι το μήνυμα της. Κατά τη διέλευση της Αφροδίτης από τον ευαίσθητο Καρκίνο, θα αναζητάμε τη σταθερότητα και την ασφάλεια στη ζωή μας - ειδικά όσον αφορά τα συναισθήματά μας. Το να δείξουμε την πίστη και την αγάπη μας θα είναι σημαντικό για εμάς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Το να είμαστε αφοσιωμένοι, ζεστοί και ευγενικοί θα επιτρέψει στις προσωπικές μας σχέσεις να ανθίσουν και να αναπτυχθούν.

Παράλληλα η όψη φέρνει εύνοια και στα οικονομικά για ορισμένα ζώδια. Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν τύχη στον έρωτα και τα οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα βελτιώσει την προσωπική σου ζωή. Είναι πολύ πιθανό οι ελέυθεροι να κάνουν μια νέα γνωριμία που μπορεί να οδηγήσει σε σχέση. Την ίδια στιγμή έρχεται μια νέα συνεργασία ή πρόταση που θα σε κάνει να δεις τα οικονομικά σου με άλλο μάτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Αφροδίτη περνά στον 2ο οίκο σου, φέρνοντας τύχη σε αισθηματικά αλλά και οικονομικά. Αισθάνεσαι την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματα σου στον σύντροφό σου. Ακόμα είναι μια καλή περίοδος για καινούργιες οικονομικές συμφωνίες και επενδύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την Αφροδίτη να μπαίνει στον 8ο οίκο σου, τόσο τα οικονομικά όσο και τα αισθηματικά σου ανθίζουν. Η η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη, το ίδιο και η γοητεία σου. Θα προσπαθήσεις να αποφύγεις τις σπατάλες και πολυ καλά θα κάνεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Αφροδίτη στον 5ο οίκο φέρνει ανεμελιά και αισιοδοξία. Ένα ρομαντικό καλοκαιρινό ειδύλλιο, μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, τώρα θα ανανεώσεις τη σχέση με το ταίρι σου.


jenny.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ