Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Έρχεται κακοκαιρία τις επόμενες ημέρες σχεδόν σε όλη τη χώρα

01/09/2023
439 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Κακοκαιρία που θα θυμίζει Οκτώβριο, ακόμη και Νοέμβριο αναμένεται από την αρχή της επόμενης εβδομάδας και εκτιμάται ότι θα επηρεάσει όλη τη χώρα. Από το συνολικό ύψος βροχής σε χιλιοστά που προβλέπει το αριθμητικό μοντέλο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr μέχρι την Τρίτη 5/9, φαίνεται ότι η περιοχή του Έβρου θα είναι από τις ελάχιστες περιοχές της χώρας μας που δεν θα δεχθεί βροχοπτώσεις.

Τα προγνωστικά δεδομένα μπορεί να μεταβληθούν τις επόμενες μέρες και θα ενημερώνουμε τακτικά για τις επερχόμενες βροχοπτώσεις, σημειώνει το meteo.Και ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς αναφέρει πως έρχονται τα πρωτοβρόχια από βδομάδα και κάνει λόγο για μεταβολή του καιρού από Δευτέρα με κορύφωση βροχοπτώσεων Τρίτη-Τετάρτη κεντρικά και νότια. Πιθανό είναι να εκδοθεί έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ.


«Από τις αρχές της άλλης εβδομάδας, δηλαδή τη Δευτέρα και στη συνέχεια, περιμένουμε μια ιδιαίτερα σημαντική κακοκαιρία. Θα θυμίσει ο καιρός προχωρημένο φθινόπωρο, δηλαδή Οκτώβριο – Νοέμβριο. Θα έχουμε πολλές βροχές, επικίνδυνες βροχές, δεν αποκλείεται να έχουμε και πλημμυρικά επεισόδια. Η θερμοκρασία θα πέσει κατακόρυφα. Θα χτυπήσει ολόκληρη τη χώρα. Είναι ένα κύμα κακοκαιρίας, το οποίο θα ξεκινήσει από τα Βαλκάνια και θα καταλήξει προς τα νοτιότερα τμήματα του Ιονίου», σημείωσε νωρίτερα ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Η κακοκαιρία αυτή θα κρατήσει «από Δευτέρα μέχρι τουλάχιστον και την Πέμπτη. Θα βρεθούμε σε κλοιό κακοκαιρίας», τόνισε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

«Σίγουρα θα επανέλθουμε και πάλι σε πιο φυσιολογικές συνθήκες. Απλά να πούμε ότι είναι μια εποχή που είναι πολύ θερμές οι θάλασσές μας και άρα σίγουρα τα φαινόμενα που θα προκύψουν θα είναι αρκετά επικίνδυνα», κατέληξε ο μετεωρολόγος.


newsbeast.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ