Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Έβρος: Έλληνες συνοριοφύλακες δέχθηκαν πυρά από την τουρκική πλευρά – Ένας τραυματίας

21/07/2024
149 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Σοβαρότατο επεισόδιο σημειώθηκε στο Σουφλί του Έβρου το απόγευμα του Σαββάτου. Έλληνες συνοριοφύλακες που περιπολούσαν στην περιοχή, δέχθηκαν πυρά κατά τη διάρκεια επιχείρησης αποτροπής παράνομης εισόδου μεταναστών από την Τουρκία στη χώρα μας.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ένας συνοριοφύλακας. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οι αρχές ερευνούν το περιστατικό.  Παραμένει ασαφές ποιοι ήταν αυτοί που άνοιξαν πυρ.


Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

«Σήμερα, Σάββατο 20 Ιουλίου 2024 και περί ώρα 18.20 σε παρέβρια περιοχή του Σουφλίου Έβρου, Έλληνες συνοριοφύλακες που περιπολούσαν στην περιοχή και κατά τη διάρκεια επιχείρησης αποτροπής παράνομης εισόδου μεταναστών από την Τουρκία στη χώρα μας, δέχθηκαν πυροβολισμούς από άγνωστα άτομα ευρισκόμενα στην τουρκική πλευρά.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίσθηκε Έλληνας συνοριοφύλακας, ο οποίος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για παροχή πρώτων βοηθειών.

Το όλο περιστατικό ερευνάται από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές».


Άγνωστοι οι δράστες

Να σημειωθεί ότι δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση από την πλευρά των τουρκικών αρχών και δεν έχει δοθεί επισήμως καμία πληροφορία για την ταυτότητα των δραστών.

Υπάρχουν υποψίες ότι θα μπορούσαν τα πυρά να προέρχονται από διακινητές μεταναστών. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι προέρχονταν από στρατιώτες ή αστυνομικούς της Τουρκίας. Κανείς ωστόσο δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι συνέβη.


naftemporiki.gr


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 21/07 - 15:54
.
ΕΜΕΙΣ???? ΠΕΤΡΕΣ ΠΕΤΟΥΣΑΜΕ???? Η ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ (ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ) ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ?????? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΣΙΡΟΦΟΡΙΜΕΝΟΙ....ΟΙ ΓΑΛΟΝΑΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ "ΚΑΡΥΔΙΑ" ΚΑΙ ΤΙς ΒΑΡΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙς ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ...... ΕΕΕΕ ΗΡΘΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ...ΕΣΕΙΣ.....ΟΛΑ ΚΑΛΑ??????

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ