Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 20χρονος που κατέρρευσε, καθώς έπαιζε ποδόσφαιρο 5X5 στη Θεσσαλονίκη

03/03/2023
508 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Έχασε τη μάχη για τη ζωή το πρωί της Παρασκευής (03/03) ο 20χρονος, ο οποίος είχε καταρρεύσει πριν από περίπου 10 μέρες σε γηπεδάκι 5X5, ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο με φίλους του.

Ο άτυχος νέος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου "Παπαγεωργίου" στη Θεσσαλονίκη από τις 21 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός φοιτητής από τη Βέροια είχε πάει με την παρέα του σε γηπεδάκια 5x5 επί της οδού Αγίου Δημητρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ενώ έκαναν ζέσταμα, ο 20χρονος ένιωσε μια αδιαθεσία και βγήκε από το γηπεδάκι. Λίγα λεπτά αργότερα ένιωσε καλύτερα και μπήκε στο γήπεδο για να παίξει ξανά, όμως υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Γυμναστής που βρισκόταν στο σημείο έκανε άμεσα προσπάθειες ανάνηψης με απινιδωτή στον νεαρό. Οι αισθήσεις του 20χρονου επανήλθαν, όμως φαίνεται πως αργότερα υπέστη νέα ανακοπή καρδιάς. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ είχαν φτάσει άμεσα στο σημείο και επί 1,5 ώρα έκαναν προσπάθειες για να επαναφέρουν τις αισθήσεις του νεαρού φοιτητή.

Οι γιατροί των επειγόντων περιστατικών του "Παπαγεωργίου" έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή και μετά από μια ώρα να καταφέρουν να τον ανατάξουν. Η κηδεία του 20χρονου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου.

Πηγή: NEWS247

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ