Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Fuel Pass 2: Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου η τελευταία πληρωμή

05/10/2022
160 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου αναμένεται να πληρωθούν οι δικαιούχοι του Fuel Pass 2 που δεν έχουν λάβει ακόμη τα χρήματα - Ως 31/10 η χρήση των άυλων καρτών

Την ερχόμενη Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι τελικές πληρωμές στους δικαιούχους του Fuel Pass 2 που δεν έχουν λάβει ακόμη τα χρήματα. Ιδιαίτερα, αφορούν τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης προς το σκοπό συμβολής στην κάλυψη του κόστους κατανάλωσης καυσίμων κίνησης των μηνών Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2022. Παράλληλα, την ίδια ημέρα θα εκκινήσει η διαδικασία έκδοσης των άυλων καρτών από τα Πιστωτικά Ιδρύματα.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η άυλη ψηφιακή κάρτα (η εγκατάσταση και χρήση της οποίας απαιτούν υποχρεωτικά την κατοχή smartphone που υποστηρίζει απαραιτήτως την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών ΝFC) χρησιμοποιείται σε POS σε όλα τα πρατήρια καυσίμων της χώρας, όπως οποιαδήποτε ανάλογη κάρτα, μέχρι 31/10/2022.


Από την άλλη πλευρά το ποσό κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό χρησιμοποιείται μέσω συνδεδεμένων χρεωστικών καρτών με τον λογαριασμό ή μέσω ανάληψης σε μετρητά.


reader.gr

 

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ