Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γ. Χατζημάρκος: Το 122% έφτασε η απορρόφηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ 2014-2020

20/06/2024
28 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί στην Ρόδο, η 3η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο» 2021-2027, υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και Προέδρου της Επιτροπής Γιώργου Χατζημάρκου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή των 45 τακτικών μελών της Επιτροπής και των εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Cristiana Costinescu, Αναπληρώτριας προϊσταμένης της Μονάδας Ελλάδα- Κύπρος στη Γενική Διεύθυνση Απασχόλησης στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Carsten Rasmussen, Προϊσταμένου Διοικητικής Μονάδας Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής.

Κύρια θέματα της συνεδρίασης είναι η Ενημέρωση για την ολοκλήρωση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου 2014-2020 και η Πρόοδος υλοποίησης Περιφερειακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο» 2021-2027, ενώ θα γίνουν και παρουσιάσεις έργων που έχουν χρηματοδοτηθεί από τα εν λόγω Προγράμματα. (επισυνάπτεται η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης).

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μετά το πέρας των εργασιών της Επιτροπής Παρακολούθησης, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση δημοσιότητας, για τον απολογισμό του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου 2014-2020.

Σε σχετική ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, αναφέρει τα εξής:

Στη Ρόδο σήμερα συνεδριάζει η Επιτροπή Παρακολούθησης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας μας. Το σύνολο των φορέων της χώρας και του τόπου μας, μαζί με τους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κάνουμε τον απολογισμό μας στο ΕΣΠΑ 2014-2020, που έκλεισε, και την πορεία έναρξης του ΕΣΠΑ 2021-2027.
Ένα μόνο στοιχείο, απο εμένα, για το πώς πήγαμε στο ΕΣΠΑ 2014-2020:
Φτάσαμε στο 122%
Και αυτό, στην Περιφέρεια με τους πιο "αδύναμους" από πλευράς στελέχωσης φορείς υλοποίησης στην χώρα μας.
Ναι, το 122% είναι η δική μας σφραγίδα στην απαίτηση για καλύτερη ζωή.
Η δική μας απάντηση στο πως γίνεται πράξη η πρόοδος. Αφήνουμε το μοιρολόι στις πάσης φύσεως μοιρολογίστρες και προχωράμε μπροστά μόνο με δουλειά


rodiaki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 21/06 - 00:32
Nick
Ανεβάστε και το σημερινό ρεπορτάζ της καθημερινής στο οποίο αναφέρει ξεκάθαρα ο κύριος Χαρζημαρκος ότι στην Κω δεν γίνεται καμία απολύτως ανακύκλωση και ότι ο ΧΥΤΑ της Κω είναι ΧΑΔΑ , δηλαδή απλή χωματερή στην οποία τα τοξικά λύματα πέφτουν σε ρέμα

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ