Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γιάννενα: Φάρσα για επιστράτευση αναστάτωσε την πόλη - Αγνωστος τοιχοκόλλησε έντυπο

19/06/2022
82 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Τον πανικό σε μια ολόκληρη γειτονιά στα Γιάννενα έσπειρε ένα έντυπο που βρέθηκε να έχει μοιραστεί κάτω από πόρτες σπιτιών, αλλά και να έχει τοιχοκολληθεί σε κεντρικά σημεία! Τι ανέφερε; Οτι οι Ελληνες πολίτες καλούνται σε άμεση επιστράτευση για να πάνε να πολεμήσουν στην Ουκρανία!

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, ως αποστολέας φέρεται να είναι η «Στρατολογική Υπηρεσία Ηπείρου» με τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση, ενώ αποδέκτες ήταν όλοι οι άρρενες μεταξύ 18 και 45 ετών οι οποίοι καλούνταν να παρουσιαστούν στην στρατολογική υπηρεσία ή στο κοντινότερο στρατόπεδο. Η ανάγνωση μέχρι αυτού του σημείου προκαλεί αναστάτωση. Η συνέχεια όμως βάζει σε υποψίες ότι πρόκειται για κακόγουστη φάρσα, καθώς αναφέρεται ότι θα πρέπει να έχουν έγγραφη δήλωση από την αστυνομία περί κοινωνικών και πολιτικών φρονημάτων, ενώ όσοι υπηρέτησαν στο ναυτικό θα πρέπει να παρουσιαστούν στο κοινοτικό κέντρο στο Νησί των Ιωαννίνων! 

Τι αναφερόταν στο έντυπο «επιστράτευσης» που διανεμήθηκε στα Ιωάννινα: «Η επιθετική ενέργεια προς τον Ουκρανικό λαό που παρόμοιά της έχουμε δει μόνο στη Σερβία, την Βοσνία, το Ιράκ, την Παλαιστίνη, το Αφγανιστάν, την Υεμένη, τη Σομαλία, τη Συρία, τη Λιβύη, το Κόσοβο και αλλού μας βρίσκει αποτροπιασμένους αλλά ταυτόχρονα και έτοιμους να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε εχθρική απειλή εσωτερική ή εξωτερική. Για όλους τους παραπάνω λόγους…

Καλούμε όλον τον άρρενα πληθυσμού μεταξύ 18 και 45 ετών να παρουσιαστεί στην στρατολογική υπηρεσία ή στο κοντινότερο στρατόπεδο με το απολυτήριο στρατού και έγγραφη δήλωση από την αστυνομική υπηρεσία περί κοινωνικών και πολιτικών φρονημάτων», αναφέρεται χαρακτηριστικά το έγγραφο. Το περιεχόμενο ωστόσο, έδειχνε ότι πρόκειται για φάρσα και μάλιστα... κακόγουστη υπό τις παρούσες συνθήκες και μάλιστα αναστάτωσε πολίτες. Το βέβαιο είναι ότι η Ελλάδα δεν βρίσκεται σε επιστράτευση, ενώ για το συμβάν έχει ενημερωθεί και η Αστυνομία η οποία διεξάγει την δική της έρευνα. 


reader.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ