Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γιώργος Χατζημάρκος: Δεν αυξάνει τα δημοτικά τέλη ο ΦοΔΣΑ

04/02/2024
150 Εμφανίσεις
6 Σχόλια

Για την χθεσινή Γενική Συνέλευση του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου, η οποία  πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο. κάνει λόγο ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στα social media, κάνοντας αναφορά για κάποιους που “επιμένουν να μιλούν για χρεώσεις του ΦοΔΣΑ και ακόμα χειρότερα, της Περιφέρειας”, τονίζοντας πως  “δεν αυξάνει δημοτικά τέλη ο φορέας. Τα Δημοτικά Συμβούλια μόνο μπορούν να το κάνουν αυτό και ο άκρατος λαϊκισμός που αναζητά ψευτοάλλοθι, το βρήκε”

Αναλυτικά η ανάρτηση του Περιφερειάρχη:

Η χθεσινή Γενική Συνέλευση του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο με την παρουσία μετόχων που εκπροσωπούν το 92% κεφαλαίου του. 
Οι νέες μειώσεις στον πίνακα των ετήσιων εισφορών των Δήμων του Νοτίου Αιγαίου πρός τον φορέα και η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, τα θέματα της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης. 
Για ένα περίεργο λόγο, η είδηση των μειώσεων δεν περνά ποτέ πρός τους πολίτες, όπως και το γεγονός οτι το συντριπτικό ποσοστό των εισφορών αυτών αφορούν και προέρχονται απο το Τέλος Ταφής που θεσπίστηκε με νόμο που ενσωμάτωσε στο Ελληνικό Δίκαιο την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή Οδηγία που το προέβλεπε. Ομως, κάποιοι επιμένουν να μιλούν για χρεώσεις του ΦοΔΣΑ και ακόμα χειρότερα, της Περιφέρειας. Είναι αυτοί που θέλουν να μιλούν στους πολίτες, στην καλύτερη περίπτωση με μισές αλήθειες και στην χειρότερη με κατασκευασμένα ψεύδη. 
Ο φορέας αυτός, στα τρία μόλις χρόνια της λειτουργίας του έχει βιογραφικό και έργο που είναι και η καλύτερη απάντηση στην προπαγάνδα. Είναι ταυτόχρονα και η καλύτερη απάντηση στην ανάγκη των νησιών για οργάνωση των υποδομών διαχείρισης των στερεών αποβλήτων. 
Οχι, δεν αυξάνει δημοτικά τέλη ο φορέας. Τα Δημοτικά Συμβούλια μόνο μπορούν να το κάνουν αυτό και ο άκρατος λαϊκισμός που αναζητά ψευτοάλλοθι, το βρήκε. Οπως σε όλα τα πράγματα, η ανάληψη ευθύνης, σε όλα τα επίπεδα, είναι δύσκολη αλλά κάποιοι μπορούν, θέλουν και αντέχουν. Μπορούν, θέλουν και αντέχουν να λειτουργούν υπεύθυνα
Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 6
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/02 - 23:36
Ποιος είναι χειρότερος
Ο Χατζημαρκος με τις ανακοινώσεις του συναγωνιζεται τον Κυριτση. Την ίδια τύχη θα έχει
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/02 - 23:08
ΠΑΣΟΚ
Να σε διώχνει το ΠΑΣΟΚ να μη σε θέλει η ΝΔ να μη σε ψηφίζουν οι δημαρχοι συνάδελφοι σου. Συμπέρασμα πάλι με το 3% του ΣΥΡΙΖΑ έμεινε ο Νικηταράς. Καλή λευτεριά!
Να πέφτει το κασέρι
Να πέφτει το κασέρι 04/02 - 21:42
Έγκριτοι δημοσιογράφοι
Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μας αναφέρετε πως γίνεται ένα άρθρο να εξαφανίζεται από πρώτο θέμα εντός 10 λεπτών... Τους εντολείς σας τους ξέρουμε, όπως γνωρίζουμε καλά πως μετά τις ευρωεκλογές τα χρήματα τους τελειώνουν και ύστερα πάλι, για 4 χρόνια θα ακολουθήσετε άλλο ρόλο!! Συνεχίστε να ξύνεστε στην κλίτσα του τσοπάνη αλλά τουλάχιστον να εφαρμόζετε το ρητό " μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια ".... είναι τίμιο
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/02 - 19:42
ΝΔ
Ρε παιδιά γιατί το κρύψανε το άρθρο ; Μέσα σε μισή ώρα πήγε από την αρχική στα κατάστιχα. Έπεσε τηλέφωνο ;
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/02 - 15:58
Τα φεκ υπαρχουν
Δουλευοναστε θεσποθετημενο με νομο ποσο θα ειναι το τελος ταφης και μας εμπαιζουν .. ενοουμε οτι εδω και 3 χρονια με φεκ ειναι κατεγραμμενο. Οχι δημ. Συμβουλθα αφου ο φοσδα εχει μετοχους. Της κω ποτε θα το αναλβει την διαχειριση. Επρεπε εδω και 3 χρονια να το διαχειριζεται. Στη ροδο απι περυσι τα εχει ολα ο φισδα. Μετιχοι οι δημοι οπου υπαρχει χυτα . Γεια σας
Ανώνυμος
Ανώνυμος 04/02 - 15:02
pseutis
pseutis me to kostos tou fodsa anagkastika kathe dimarxia prepei na auxisi ta teli... ta misa leei oust

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ