Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Γλυφάδα: Ένοπλος άνοιξε πυρ κατά εργαζομένων σε ναυτιλιακή εταιρεία και αυτοκτόνησε - 4 νεκροί

12/02/2024
167 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Ένοπλος εισέβαλε το πρωί της Δευτέρας σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, επί των οδών Αρτεμισίου και Φλέμινγκ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου στις 10.20 το πρωί της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου ο ένοπλος μπήκε στα γραφεία της ναυτιλιακής, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αρτεμισίου και Φλέμινγκ και άρχισε να πυροβολεί.

Τέσσερις είναι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι νεκροί στο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα. Πρόκειται για δύο άντρες, μια γυναίκα και τον αυτόχειρα.

Νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου της ναυτιλιακής βρέθηκε ο ένοπλος που εισέβαλε το πρωί πυροβολώντας με καραμπίνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, η ομάδα της ΕΚΑΜ τον εντόπισε στο υπόγειο νεκρό με την καραμπίνα δίπλα του.



Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Τκ18
Τκ18 14/02 - 09:39
σαλαμ αλεκουμ
οι τοσο πετυχημένοι εφοπλιστες λοιπον δεν ειχαν την ικανοτητα να δουν 36 ολοκληρα χρονια οτι ο μουσουλμανος αιγυπτιος κ βαπτισμενος ΄''Αρης'' τρομαρα τους μωλις ενιωσε ανεπιθύμητος και ριγμενος θα κανει αυτο που λεει το dna του σφαγη και αντιο, πριν χρονια στην Λαρισα πακιστανος που δουλευε 25 χρονια σε ζευγαρι αγροτων τους καθαρισε για χρωστουμενα , παρτε το χαμπαρι ερχονται απο αλλο αξιακο συστημα η ζωη του αλλου δεν υπολογιζεται μπροστα στα θελω τους.
Αναγνώστες
Αναγνώστες 12/02 - 16:04
Πολιτική
Τα αγαθά της μεταναστευτικής πολιτικής. Της Ευρώπης εξισλαμισμός αλλοίωση του πληθυσμού εγκλήματα. Τρέξτε στις ευρωεκλογές να τους ψηφίζετε να παίρνουν 20 χιλιάδες μισθό και μίζες κρυφές. αποχή δεν τους χρειαζόμαστε μας χρειάζονται για καλοπέραση τους
Ανώνυμος χ.α.
Ανώνυμος χ.α. 12/02 - 13:41
Χ. Α
Καλα σας κανουν και σας καθαριζουν οι αλλοδαποι! Δεν θα μεινει ελληνας! Κοροιδα!!

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ