Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ιδρύθηκε το Κίνημα των ΡΟΜΑ Δωδεκανήσου

05/10/2022
124 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Στην ίδρυση του Κινήματος των ΡΟΜΑ Δωδεκανήσου προχώρησε ο πρόεδρος του «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» κ. Κωνσταντίνος Ντάλιος διορίζοντας ως εκπρόσωπο του κινήματος τον κ. Ευριπίδη Στηροκλέα, «βασιλιά» των ΡΟΜΑ.

Προχθές κοινοποιήθηκε ειδικότερα στο πρωτόκολλο του Δήμου Ρόδου το ακόλουθο έγγραφο διορισμού:

«Ιδρυση κινήματος και διορισμός προέδρου

Εδρα: Ελλάδα – Αθήνα Κλεισθένους 277 Γέρακας τηλ, 6934888831.

Νομική προσωπικότητα Εισαγγελία Αρείου Πάγου Γεν. Πρωτ. 974/20/1/20.

Ο <ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ> ως πολιτικός συνασπισμός ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ και αυτόνομα ΚΙΝΗΜΑΤΑ (Ενώσεις πολιτών και ξεχωριστές κοινωνικές ομάδες» ως κοινωνικοπολιτικά προγράμματά του), οι οποίες μπορούν να συμμετέχουν στις προσεχείς εκλογές με εκπροσώπους τους στον συνδυασμό της Πολιτικής Στέγης του «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ».

Σήμερα στις 21 Μαρτίου 2020, ο υπογεγραμμένος Ντάλιος Κωνσταντίνος του Ιωάννου με ΑΛΤ. ΑΝ 396729- 27/12/2017- AT. Φυλής, πρόεδρος του «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» έχοντας το νόμιμο δικαίωμα σύμφωνα με την ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ που κατατέθηκε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγκου, ΙΔΡΥΩ το «ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ» ως κοινωνικοπολιτικό πρόγραμμα του «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» και ΔΙΟΡΙΖΩ: τον ΣΤΗΡΟΚΛΕΑ ΕΥΡΙΠΙΔΗ του Βασιλείου με ΑΔΤ. ΑΜ 940537, κάτοικο Ρόδου οικισμός καρνάγιου Ρόδου ΠΡΟΕΔΡΟ του και επί πλέον και το μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου του «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ».

Σύμφωνα με τη Νομοθεσία περί Κομμάτων στην Ελλάδα και στις χώρες του Ευρωπαϊκής Ενωσης, ο πρόεδρος ΣΤΗΡΟΚΛΕΑΣ Ευριπίδης, έχει όλα τα προνόμια και τα δικαιώματα που έχουν τα πολιτικά δημόσια πρόσωπα. Επί πλέον έχει το δικαίωμα να λειτουργήσει πολιτικά γραφεία στο όνομα του «Κινήματος των Ρομά Δωδεκανήσου» αναλαμβάνοντας προσωπικά όλα τα έξοδα και να πραγματοποιεί τις όποιες δραστηριότητες επιθυμεί σύμφωνα με το καταστατικό του. Ο ΣΤΗΡΟΚΛΕΑΣ Ευριπίδης δεσμεύεται να είναι υποψήφιος στις εκλογές μόνο με τον συνδυασμό του «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» και δηλώνει ότι θα παρέχει τις όποιες υπηρεσίες επιθυμεί εθελοντικώς και αφιλοκερδώς και εν έχει καμία οικονομική απαίτηση από τον πρόεδρο που τον διόρισε και τον «ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ».

Παρακαλούνται οι δημόσιες αρχές της Ελλάδας και των ευρωπαϊκών χωρών, να του επιτρέπουν την ελεύθερη μετακίνηση και να του παρέχουν τις διευκολύνσεις που θα χρειάζεται για την εκπλήρωση των κοινωνικών και πολιτικών δραστηριοτήτων που εκπροσωπεί».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα που διαχειρίζεται, ο <ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ>, είναι πολιτικός συνασπισμός που αποτελείται από εξωκοινοβουλευτικά κόμματα, ενώσεις κοινωνικών ομάδων που συνεχώς διευρύνονται.

Όλοι οι πρόεδροι, οι εκπρόσωποι και τα διάφορα στελέχη που συμμετέχουν στον <ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ> έχουν αποποιηθεί τα διάφορα αξιώματα και συμφώνησαν, όλες τις εξουσίες να τις έχουν οι απλοί πολίτες, που θα αποφασίζουν δια της πλειοψηφίας.

Οι εκλογές θα γίνουν μέσω των ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ της κάθε εκλογικής περιφέρειας που δημιούργησε και νομιμοποίησε ο <ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ> και θα έχουν δικαίωμα να τα πλαισιώσουν ισότιμα, όλοι οι πολίτες της κάθε εκλογικής περιφέρειας, ακόμη και εάν υπήρξαν μέλη του οποιουδήποτε κόμματος. Πηγή:www.dimokratiki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Αναγνώστες
Αναγνώστες 05/10 - 15:54
Πολιτική
Εδώ ο κόσμος χάνεται και το αυγό χτενιζεται. Ο καθένας με το χαβα του για να αρπάξει εξουσία και καρέκλα. Τρέξτε να προλάβετε.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ