Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ημαθία: Πυροβολισμοί στο σπίτι του 28χρονου Ρομά που παρέσυρε και σκότωσε την 15χρονη με το αυτοκίνητό του

24/10/2022
76 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Το σπίτι του 28χρονου Ρομά ήταν άδειο, ενώ οι δράστες φαίνεται πως επέβαιναν σε δύο οχήματα και πιθανότατα να πυροβόλησαν με κυνηγετικές καραμπίνες.

Άγνωστοι πυροβόλησαν το σπίτι όπου διαμένει ο 28χρονος που ταυτοποιήθηκε για τη φονική παράσυρση της 15χρονης και τον σοβαρό τραυματισμό της 11χρονης αδελφής της και της μητέρας των δύο ανήλικων, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στον οικισμό της Παλαιόχωρας, στην Ημαθία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε στη 1.30 τα ξημερώματα στον παραπάνω οικισμό, ενώ δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές στον τοίχο της κατοικίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι ήταν άδειο, ενώ οι δράστες φαίνεται πως επέβαιναν σε δύο οχήματα και πιθανότατα να πυροβόλησαν με κυνηγετικές καραμπίνες. Πάντως, αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο δεν εντόπισαν κάλυκες.

Η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας. 

Για το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 28χρονου ο οποίος δεν συνελήφθη καθώς δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και σωματικές βλάβες κατά συρροή εξ αμελείας, όπως επίσης για εγκατάλειψη τροχαίου. 

Άλλαξε τις φωτογραφίες στο προφίλ του

Η 15χρονη σκοτώθηκε ακαριαία ενώ στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η 37χρονη μητέρα η οποία δεν γνωρίζει για το θάνατο της 15χρονης κόρης της.

Η μικρότερη κόρη της μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με την κατάσταση της υγείας της να είναι σταθερή, δείχνοντας σημάδια βελτίωσης.

Ο οδηγός εξαφανίστηκε και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί, ενώ το Αυτόφωρο έχει ήδη παρέλθει, ωστόσο έχει ταυτοποιηθεί.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως ο οδηγός είχε αγοράσει το αυτοκίνητο πριν από 15 μέρες, ενώ τον είχαν ξαναδεί να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο χωριό δίπλα από σπίτια και οικογένειες.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως, πριν από αυτό το δυστύχημα είχε διαπληκτιστεί με την γυναίκα του, και μετά μπήκε στο αμάξι με αποτέλεσμα να γίνει αυτό το δυστύχημα. 

Ο πατέρας κήδεψε μόνος την 15χρονη κόρη του

Σε κλίμα ανείπωτης θλίψης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την άτυχη 15χρονη μαθήτρια, η οποία μαζί με τη μητέρα και τη 12χρονη αδελφή της έπεσαν θύματα τροχαίου με εγκατάλειψη το βράδυ της Παρασκευής.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, όπου έγινε η νεκρώσιμη ακολουθία το απόγευμα του Σαββάτου,τραγική φιγούρα ήταν ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος κήδεψε το παιδί του μόνος του, αφού η 12χρονη κόρη του αλλά και η 37χρονη σύζυγός του, τις οποίες επίσης παρέσυρε το μαύρο ΙΧ, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Η 11χρονη αδελφή της νοσηλεύεται από το βράδυ της Παρασκευής στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Το παιδί νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική, υπό την επίβλεψη παιδοχειρουργών και ορθοπεδικών, με κατάγματα στα κάτω άκρα του, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, όπως γνωστοποίησαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγές του νοσοκομείου, οι οποίες παράλληλα διέψευσαν ότι το κορίτσι είχε διασωληνωθεί. 


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ