Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ισχυρή Κως: Η Κέφαλος στηρίζει Θ. Νικηταρά για να υλοποιήσει το σχέδιο του, που δίνει προοπτική ανάπτυξης

05/10/2023
322 Εμφανίσεις
10 Σχόλια

Με πολλές ευχές για νίκη στις εκλογές της Κυριακής υποδέχτηκαν κάτοικοι και επιχειρηματίες της Κεφάλου τον Θεοδόση Νικηταρά και τους υποψήφιους της «Ισχυρή Κως» εκφράζοντας την στήριξη τους, στη διάρκεια περιοδείας τους στο χωριό. 

Παράλληλα όμως εξέφρασαν παράπονα για τον τρόπο που λειτούργησε η Κοινότητα αυτά τα χρόνια, που αντί να λύνει προβλήματα, αδιαφόρησε και δεν έκανε τη δουλειά που τους ανέθεσαν οι δημότες, για επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς έδειξε κατανόηση στα παράπονα των κατοίκων και απάντησε λέγοντας ότι τα πράγματα αλλάζουν και ο νέος Πρόεδρος της Κοινότητας Κεφάλου, μαζί με όλους τους τοπικούς συμβούλους, στη νέα περίοδο θα βρίσκονται πραγματικά δίπλα στους κατοίκους και στις ανάγκες τους. 

Οι κάτοικοι της Κεφάλου ανέφεραν στον Θεοδόση την ικανοποίηση τους για την επίλυση των προβλημάτων υδροδότησης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι με αυτή τη δημοτική αρχή δεν δίψασαν, ενώ τόνισαν τη σπουδαιότητα του νέου δικτύου υδροδότησης μήκους άνω των 12 χιλιομέτρων. 

Οι νέοι της Κεφάλου μίλησαν με θερμά λόγια για την ανακαίνιση του γηπέδου ποδοσφαίρου και το πόσο σημαντικό είναι για τα παιδιά του χωριού η τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα, ενώ ζήτησαν να επισπευστούν οι διαδικασίες να σκεπαστεί με «Θόλο» το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ. 

Όσον αφορά σε αυτά που τους προβληματίζουν, πολίτες και επιχειρηματίες στάθηκαν στην καθυστέρηση ολοκλήρωσης του δικτύου αποχέτευσης, αν και αναγνώρισαν ότι ευθύνεται για αυτό η διαδικασία ελέγχου των αρχαιολογικών ευρημάτων, και στην καθυστέρηση ολοκλήρωσης των προγραμματισμένων ασφαλτοστρώσεων. 

Ο Θεοδόσης Νικηταράς τους ενημέρωσε για το σχέδιο ανάπτυξης της Κεφάλου, που έχει ως προτεραιότητες, την επέκταση του λιμανιού, την λειτουργία των δικτύων αποχέτευσης και του Βιολογικού, που βρίσκεται σε στάδιο ολοκλήρωσης, την κατασκευή παιδικού σταθμού και την ανάδειξη του παραδοσιακού χαρακτήρα της Κεφάλου. Παράλληλα, θα συνεχιστούν έργα βελτίωσης της καθημερινότητας και ασφαλτοστρώσεις. 

Στόχος όλων των δράσεων η ενίσχυση των υποδομών, η αύξηση της επισκεψιμότητας στην Κέφαλο και η τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας. 


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 10
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/10 - 17:43
Για γέλια...
Μόνο; Πέφταμε και έκλαιγαν στην αγκαλιά του Νικηταρά. Οι πολίτες στην Κεφαλο είπαν ότι θα αυτοκτονήσουν ομαδικά αν δεν βγει ο Νικηταράς.Οι περισσότεροι πούλησαν τα σπίτια τους και με τα λεφτά που πήραν έπαιξαν Νικηταρά στο στοίχημα.Ο Νικηταράς μπορεί να μην έκανε τίποτα αλλά όσο πιο αποτυχημένος είναι, τόσο θέλουν να τον ψηφίσουν όλοι.
ΨΙΤ
ΨΙΤ 05/10 - 17:23
-
Κοψιμιε γνωριζεις τι θα παρεις ειδικα απο τα ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ χωρια...θα το μαθεις λιαν συντομως..μοναχα μην κοψεις ..χαχαχα.....8 Οκτωβρη η ΚΩΣ παει μπροστα με δημαρχο τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!
 κεφαλιανος.
κεφαλιανος. 05/10 - 14:15
Το ελεγα το ξαναελεγα.οτι οι συγχωριανοι μου εχουν αλαξει
Περασαν και απο το μαγαζι μου.Μεγαλος ενθουσιασμος η αφιξη νικηταρα με τους υποψηφιους.
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΦΤΑΣΕ
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΦΤΑΣΕ 05/10 - 14:09
ΕΧΘΕΣ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΑΓΟΡΑ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΑ
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ,ΑΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ,ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ,ΜΟΥΣΙΚΗ,ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΡΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΜΙΣΗΣΕ.
Κυριτσικος
Κυριτσικος 05/10 - 14:06
Δεν τολμω να μιλησω γαι τον κυριτση
γιατι αυτο που ειδα επαθα πανικο.Αναθαρισανε ολοι στην κεφαλο.Ακομα και την κεφαλο τουμπαρε αυτος ο νικηταρας.
Κυριτσικος
Κυριτσικος 05/10 - 14:06
Δεν τολμω να μιλησω γαι τον κυριτση
γιατι αυτο που ειδα επαθα πανικο.Αναθαρισανε ολοι στην κεφαλο.Ακομα και την κεφαλο τουμπαρε αυτος ο νικηταρας.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΥΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΥΣ 05/10 - 14:03
ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Η ΚΕΦΑΛΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΝΙΚΗΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/10 - 12:18
Χαχαχχαχαχα
Μαρεσει ο κύριος που έγραψε για την μνήμη τις Κεφάλου που εδώ και μια δεκαετία μπορεί και παραπάνω οι περισσότεροι ψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους χωρίς να κάνουν πράξη στο χωριό εννοείτε και σαν διοικούντες και σαν αντιπολίτευση δεν υπογράφουν ποτέ έργο της Κεφάλου και μηλαει για μνήμη.αφου δεν πάει παραπέρα το μυαλό αλλά η τσέπη οποίος κατάλαβε κατάλαβε.......
ΑνώνυμοςΚεφαλος
ΑνώνυμοςΚεφαλος 05/10 - 11:46
8/10/23
Αν έχει συνέχεια η ανάπτυξη της πρώτης τετραετίας και τα επόμενα χρονια στη Κεφαλο τότε καήκαμε
Ανώνυμος
Ανώνυμος 05/10 - 11:00
Ανώνυμος
Η Κέφαλος δεν έχει κοντή μνήμη και δεν εξαγοράζεται με ρουσφέτια της πλάκας κοψιμιε μαζέψου κρατα μικρό καλαθι

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ