Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
AdBanner
AdBanner
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κ. Μητσοτάκης: Αποδεσμεύονται 2.500 αστυνομικοί από τη φύλαξη δημοσίων προσώπων - Ας πληρώσουν μόνοι τους

17/09/2023
127 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι αποδεσμεύονται οι αστυνομικοί από τη φύλαξη των δημοσίων προσώπων.

"Αποδεσμεύονται μέσα στον επόμενο μήνα 2.500 στελέχη της ΕΛΑΣ από τη φύλαξη δημοσίων προσώπων. Πρώτοι της δικής μου ασφαλείας. Για επιχειρηματίες και άλλους παράγοντες λυπάμαι, στο εξής ας χρηματοδοτούν οι ίδιοι την προστασία τους", ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στη ΔΕΘ, απαντώντας στην κοινωνική οργή για το πρόσφατα τραγικό γεγονός του θανάτου του φιλάθλου της ΑΕΚ από Κροάτες χούλιγκαν, με την ΕΛΑΣ να μην είναι σε θέση να το προλάβει.

"Ανοίγουμε μέτωπο και με τους λίγους δικηγόρους και δικαστές που καθυστερούν την απονομή της δικαιοσύνης" ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στις αλλαγές που προωθούνται στην απονομή της δικαιοσύνης

Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για σαράκι που κατατρώει την ουσία που είναι η εμπιστοσύνη. "Στην αδικία αντιτάσσουμε την ισονομία. Δεν μιλάω για πράγματα τα οποία θα γίνουν, αλλά για πράγματα που γίνονται ήδη. Ξεκινήσαμε από τη Μύκονο, τα πρώτα πρόστιμα έπεσαν σε μεγάλες επιχειρήσεις. Είναι ένα νέο κίνημα, το κίνημα της καθημερινότητας με κανόνες", τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

"Ξέρω ότι όσο αγγίζουμε τα προβλήματα θα μας δείχνουν τα δόντια τους" σημείωσε, ενώ είπε ότι το μεγάλο πρόβλημα δεν μπορεί να γίνεται άλλοθι για ανοχή στο μικρό.


Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε και για την εφαρμογή των ποινών και για γρήγορες αποφάσεις της δικαιοσύνης.

Σε ό,τι αφορά τις επιδόσεις του κράτους και ειδικά στην υγεία, μίλησε για ριζική ανασυγκρότηση του ΕΚΑΒ και για μια σειρά από άλλες δράσεις που ήδη έχουν υλοποιηθεί.


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ