Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κανονικά συνεχίζει στο Περιφερειακό Ιατρείο Ψερίμου ο μόνιμος Ιατρός του ΕΣΥ

22/12/2023
156 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Με αφορμή κάποιες αναρτήσεις στο διαδίκτυο ότι η ακριτική Ψέριμος “έμεινε και πάλι χωρίς γιατρό” διευκρινίζεται ότι αυτό δεν ισχύει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.grεπί θητεία Ιατρός του ΕΣΥ Χρήστος Γκραμποβάρι , που είναι τοποθετημένος από την 2η ΥΠΕ στο Περιφερειακό Ιατρείο της ακριτικής Ψερίμου, από τις 20 Φεβρουαρίου 2023, συνεχίζει να προσφέρει κανονικά τις υπηρεσίες τους στους κατοίκους του νησιού.

Ήδη σήμερα Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 επέστρεψε στην Κάλυμνο, από την κανονική άδεια στην οποία βρισκόταν και τις βραδινές ώρες σήμερα αναμένεται να μεταβεί στην Ψέριμο και στο Περιφερειακό ιατρείο του νησιού αναλαμβάνοντας υπηρεσία. Ο Ιατρός βρισκόταν σε κανονική άδεια και κατά το χρόνο απουσίας του, είχε μεριμνήσει η 2η ΔΥΠΕ να αναθέσει μέχρι 20 Δεκεμβρίου 2023, την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων της Ψερίμου στον Ιατρό Παθολόγο Γενικής Ιατρικής Γεώργιο Χούλη, παράλληλα με τα καθήκοντα του στο Περιφερειακό Ιατρείο Βαθέος.

Να σημειώσουμε ότι η θητεία του μόνιμου Ιατρού του ΕΣΥ Χρήστου Γκραμποβάρι στην Ψέριμο λήγει στις 20 Φεβρουαρίου 2024 και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του kalymnos-news.gr, ο ίδιος ζήτησε την παράταση της θητείας του από την 2η ΥΠΕ.


Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ