Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κάρπαθος: Έρανο για την αγορά ιδιωτικού ασθενοφόρου ξεκινά ο π. Αλέξανδρος Πανουτσόπουλος

27/11/2023
48 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Έρανο εντός και εκτός Καρπάθου για την αγορά ιδιωτικού ασθενοφόρου το οποίο θα βρίσκεται στο Διαφάνι για τις ανάγκες των τριών οικισμών ξεκινά ο π. Αλέξανδρος Πανουτσόπουλος!

Μάλιστα ξεκινά και ο ίδιος προσφέροντας 500 ευρώ και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, οποίος θέλει ξέρει που μπορεί να τον βρει…

π. Αλέξανδρος Πανουτσόπουλος περί της δράσεως που έχει ξεκινήσει με πρωτοβουλία του για την αγορά ιδιωτικού ασθενοφόρου για το Διαφάνι της Καρπάθου, αναφέρει στα «Καρπαθιακα Νέα» τα ακόλουθα:

«Αφορμή για την κίνηση αυτή ήταν το πρόσφατο ατύχημα της γιαγιάς και βέβαια οι μεγάλες ανάγκες που έχει η βόρεια Κάρπαθος. «Θα ήθελα να ευχαριστώ πάρα πολύ το πλήρωμα του ασθενοφόρου το οποίο την Τετάρτη ήρθε στην έξω καμάρα να παραλάβει τη γιαγιά μας μετά από ένα ατύχημα όπου είχε στο σπίτι. Τώρα φτάνει στον Πειραιά για να χειρουργηθεί στο ισχίο της, όπου μετά από πέσιμο εξαρθρώθηκε και έσπασε.

Ήμουν στο Διαφάνι και με πηρε η πεθερά μου και μέσα πανικό μου περιέγραψε την κατάσταση και πως βρέθηκα στην Όλυμπο ένας θεός το ξέρει…. Για λίγη ώρα επακολούθησε ένας πανικός ωσότου να πάρουμε το ασθενοφόρο τηλέφωνο και να προσπαθούμε να βοηθήσουμε τη γιαγιά που στην κυριολεξία ούρλιαζε από τους πόνους…

Το έχω περάσει πολλές φορές και προσπαθήσαμε να τη βάλουμε σε θέση που να μην πονάει έως να έρθουν οι τραυματιοφορείς….. Τελικά φτάσαμε στα Πηγάδια στο Νοσοκομείο και να είναι καλά τα παιδιά που βοήθησαν… Ντρέπομαι που δεν μπορών να βοηθήσω αλλιώς!!! Γιατί δεν μπορώ να παινεσω με μαντινάδες εκείνους που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση, γιατί δεν κάθομαι στα καφενεία μαζί τους και να πίνω το κρασί μου σαν να μη συμβαίνει τίποτα κι άλλα πολλά….

Κανένας όμως από αυτούς δεν μένει στον τόπο για να δουν τι έχει προτεραιότητα. Έρχονται με ένα συναίσθημα και με τη μύτη στο Θεό και όλα καλά... φεύγουν μετά και επιστρέφουν της Παναγίας όπου πάλι θα ξανά ακούσουν τις μαντινάδες για τις καλές τους πράξεις… Η γιαγιά μας είναι 98 ετών. Κάποτε θα έρθει η ώρα της κάνεις δεν ξέρει το πότε, μόνο ο Κύριος!

Δυστυχώς από τη θέση που είμαι δεν μπορώ να κάνω πολλά…. Αλλά σαν ιδιώτης μπορώ! Θα ξεκινήσω έρανο για ασθενοφόρο ιδιωτικό το οποίο θα είναι στο Διαφάνι για τις ανάγκες των τριών οικισμών. Εγώ ξεκινάω με 500 ευρώ και οποίος θέλει ξέρει που μπορεί να με βρει».


rodiaki.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ