Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κατερίνη: Αυτός είναι ο 30χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 11χρονης

24/10/2022
82 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία του 30χρονου που κατηγορείται πως βίασε ένα 11χρονο κοριτσάκι στην Κατερίνη.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Αύγουστο, όταν η 11χρονη έπαιζε με μία φίλη της στην πλατεία Μακεδονίας. Ο 30χρονος Ιρακινός προσέγγισε τα δύο παιδιά πείθοντας το ένα από το δύο να τον ακολουθήσει. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, όταν το κοριτσάκι είπε στην αστυνομία πως ο 30χρονος "με πείραξε", ενώ η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε βιασμό. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας: 

Πρόκειται για τον:

SHAIKLY OMAR του MOHAMMED και της BUSHRA 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του παιδιού, το περιστατικό συνέβη το περασμένο καλοκαίρι και συγκεκριμένα το βράδυ της 9ης Αυγούστου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην εκπομπή "Check in στα Γεγονότα", η 11χρονη έπαιζε με μία φίλη της στην πλατεία Μακεδονίας, στο κέντρο της Κατερίνης.

Ένας 30χρονος Ιρακινός προσέγγισε τα δύο παιδιά και πείθει το ένα από το δύο να τον ακολουθήσει. Η μικρή πείστηκε από τα λόγια του φερόμενου ως δράστη και πήγε μαζί του. Μάλιστα, ο 30χρονος την οδήγησε σε ένα διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση από την πλατεία όπου και τη βίασε.

Η φίλη της όταν πέρασε αρκετή ώρα πήγε στη μητέρα της που ήταν μαζί τους στην πλατεία και στη συνέχεια ενημερώθηκε η μητέρα της ανήλικης και οι Αρχές. 


thetoc.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Σόλων ο Αθηναίος
Σόλων ο Αθηναίος 25/10 - 21:40
Εγκλήματα
Κρέμασμα στους εγκληματίες της σεξουαλικής τρέλλας και ανωμαλίας.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ