Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Κρήτη: Πνίγηκε 7χρονο παιδί στη θάλασσα

01/06/2024
170 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στην Άρβη στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ζει τα τελευταία χρόνια η οικογένεια του μικρού Νικόλα, ο οποίος έχασε την ζωή του από πνιγμό το μεσημέρι του Σαββάτου (1/6).

Ο μικρός Νικόλας είχε καταγωγή από την Αλβανία, ενώ οι γονείς του είναι μεροκαματιάρηδες, εργάτες κυρίως στα θερμοκήπια, εξαίρετοι άνθρωποι όπως παραδέχονται όλοι στην περιοχή.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretalive, η μητέρα του παιδιού γέννησε πριν από λίγους μήνες το δεύτερο παιδί της οικογένειας και την ώρα που έγινε το κακό με τον Νικόλα, η ίδια βρισκόταν στο σπίτι τους με το μωρό. Ο πατέρας του 6χρονου, βρισκόταν στο μεροκάματο. Όταν έμαθε τα τραγικά νέα ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας…

«Ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι», είπε στην ιστοσελίδα ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Άρβης, Γιάννης Καρπαθάκης, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έσπευσε στο σημείο που εντοπίστηκε το άτυχο σώμα του μικρού παιδιού. «Σε μία τέτοια τραγωδία πρέπει να είμαστε σιωπηλοί. Μπροστά στο πένθος να μην είμαστε επικριτικοί», πρόσθεσε με νόημα ο κ.Καρπαθάκης τονίζοντας πως οι γονείς του Νικόλα είναι εξαίρετοι άνθρωποι, που εργάζονται όλη μέρα για να προσφέρουν ό,τι καλύτερο μπορούν στα παιδιά τους.

Το χρονικό της τραγωδίας


Το τραγικό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου (1/6). Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μικρός Νικόλας πήγε να κολυμπήσει παρέα με έναν φίλο του. Δυστυχώς, φαίνεται πως παρασύρθηκε από τα κύματα με αποτέλεσμα το άτυχο παιδί να χάσει τις αισθήσεις του και να εντοπιστεί αργότερα στο λιμάνι του οικισμού από περαστικούς.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, πανικός επικράτησε εκείνη την στιγμή, αφού λουόμενοι είδαν το σώμα του άτυχου μικρού να επιπλέει και με τους ίδιους να σπεύδουν για να βοηθήσουν. Τον ανέσυραν και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Ειδοποιήθηκε παράλληλα και το ΕΚΑΒ, όπου έσπευσε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Βιάννου.


zarpanews.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ