Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ξ. Αγρέλλη: Ανοικτή επιστολή υπ’ όψιν του Πρωθυπουργού και των Βουλευτών: Τα παιδιά τελικά πληρώνουν το βαρύτερο τίμημα

19/01/2024
218 Εμφανίσεις
4 Σχόλια

 Πολύς λόγος τελευταία, με βροχή από προτάσεις, σκέψεις, προβολές, διαφημίσεις και  προσηλυτισμό για τον πολίτικο γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών. 

Γιατί  η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη, να ακολουθεί την παρακμιακή ηθική της Ευρώπης και να ψηφίζει νόμους που είναι αντίθετοι στον τρόπο ζωής, στα ήθη και στα έθιμα και στην κοινωνική ηθική;  

 Δεν  θα μακρηγορήσουμε, αναλύοντας τον πολίτικο γάμο ή το σύμφωνο συμβίωσης.

  Δυο επίσημα νομικά  έγγραφα, που κατοχυρώνουν την συμβίωση δυο ατόμων του ιδίου ή του ετέρου φύλου, με την διασφάλιση των ανθρωπίνων και των κληρονομικών δικαιωμάτων. 

Στην εποχή μας οι άνθρωποι, κάνουν ελεύθερα και με δική τους ευθύνη τις επιλογές τους, στην προσωπική τους ζωή,  σωστή ή λάθος. 

Έτσι δικαίωμα των ομοφυλοφίλων, είναι να επιλέξουν να ζουν αυτό που νομίζουν ότι τους κάνει ευτυχισμένους. 

Δεν έχουν όμως κανένα δικαίωμα, να στερούν από τα αθώα παιδιά, την παρουσία και την θαλπωρή της μητέρας ή την ουσιαστική προστασία του πατερά. 

Η μορφή της οικογενείας, με την σύνθεση  ανδρός,  γυναικός και τέκνων, είναι καθορισμένη από την φύση, από καταβολής κόσμου. Θεωρείται  ιερή, προστατεύεται από το Σύνταγμα τους Νόμους, τις Θρησκείες και αποτελεί το βασικότερο κύτταρο της κοινωνίας. Καμιά άλλη ψευδό οικογένεια, δεν πρέπει να την διασαλεύει, να την απειλεί και να την γελοιοποιεί. 

Εφόσον  η φύση δεν επιτρέπει, από την ένωση δυο ατόμων του ιδίου φύλου, να  τεκνοποιήσουν τίποτα και κανένας νόμος, δεν μπορεί να το αλλάξει. 

Ερχόμαστε  στα μπαλώματα, δηλαδή παίρνω ένα  ξένο τελείως ξένο  παιδί, από το Ίδρυμα’ και το λογιάζω για δικό μου.  Αλλιώς   με την παρένθετη μητέρα, που ξεπουλά το σπλάχνο της και  με υποβοηθουμένη αναπαραγωγή, πληρώνω  και αγοράζω  έναν άνθρωπο, για να παριστάνω δήθεν  την νέο ταξική, μοντέρνα οικογένεια, με δυο μπαμπάδες ή με δυο μαμάδες. Όλα αυτά, ασχέτως αν αργότερα χωρίσω. Για   να ικανοποιήσω το κενό της ατεκνίας μου, θα την πληρώσουν τα αθώα και ανυπεράσπιστα  πλασματάκια, που θα έρθουν στον κόσμο. 

 Αυτά τα ρωτήσατε; Όχι βέβαια, γιατί είναι ανυπεράσπιστα, μπροστά στα αρρωστημένα πάθη και τα δικά σας εγωιστικά θέλω.  

 Ας  ρωτήσει ο κ. Πρωθυπουργός και οι κ. Βουλευτές, πως περνούν τα υιοθετημένα παιδιά από τα ομαλά ανδρόγυνα και άτεκνα ζευγάρια. 

Πολλά  ευεργετήθηκαν και ήταν τυχερά, που έπεσαν σε καλά και συμπονετικά χέρια. Υπάρχουν  όμως και άλλα άτυχα, που έπεσαν σε  ξένα χέρια, κοφτερά σαν μαχαίρια και που η κοινωνία καθημερινά τους δείχνει το σκληρό της πρόσωπο. Παιδιά  που εισπράττουν την ενδοοικογενειακή βία, με τα νεύρα και την διαρκή οργή της ατεκνίας, των στείρων κηδεμόνων τους. 

Παιδιά  που ζουν με ανέσεις, σε χρυσά κλουβιά και τις πληρώνουν με καθημερινό ξύλο, λεκτική και  σωματική βία, σεξουαλική κακοποίηση και διαρκείς ύβρεις, με την παραμικρή αφορμή. 

 Διότι  πίσω από τις κλειστές πόρτες, κανείς δεν γνωρίζει τι γίνεται.  Τις  ίδιες ύβρεις, εισπράττουν και στο Σχολείο στο καθημερινό ‘μπούλινγκ,’ τον Σχολικό εκφοβισμό. Ακούγοντας  από τους γονείς τους το παρελθόν, κάθε άτυχου  υιοθετημένου παιδιού, οι μαθητές το βάζουν στο περιθώριο, το βρίζουν ως ψυχοπαίδι, παραπαίδι και το στιγματίζουν με την ταμπέλα του νόθου ή του μπάσταρδου και του κάνουν τον βίο αβίωτο.

 Φανταστείτε  αυτό το απροστάτευτο παιδί, να έχει υιοθετηθεί από ομοφυλόφιλους γονείς, σαν αυτούς που ντύνονται και παρελάζουν σαν τα καρναβάλια στην ετήσια παρέλαση της περηφάνιας τους. Αλήθεια  αυτά τα Σόδομα και τα Γόμορρα, γιατί είναι υπερήφανα; 

 Θα  εμπιστευτείτε λοιπόν κ. Πρωθυπουργέ  και  κ. Βουλευτές, εσείς που μεγαλώσατε μέσα σε υποδειγματικές οικογένειες, τους αυριανούς πολίτες της Ελλάδος, σε αυτά τα άτομα; 

Θα θέλατε να συμβεί αυτό, σε δικά σας παιδιά ή και σε εσάς; Θέλουμε  πληγωμένους και προβληματικούς, τους αυριανούς πολίτες γύρω μας ή υγιείς και φυσιολογικούς;  

Διότι  το παιδί γεννιέται ‘τάμπουλα ράζα,’ δηλαδή  είναι λευκό χαρτί η ψυχούλα του και ό, τι εικόνες παίρνει, αυτές καταγράφει και  αναπτύσσει  στη ζωή του. 

Θα  βλέπει ό, τι αμαρτωλό θα βλέπει, ανάμεσα σε δυο άντρες ή σε δυο γυναίκες και θα έχει τέτοια παραδείγματα;  Πόσα παιδιά έχουν κακοποιηθεί από θετούς κανονικούς γονείς;  Πώς λοιπόν  να εμπιστευτούμε αυτά τα παιδιά, σε άτομα με ιδιαίτερες προτιμήσεις  ή με διαταραγμένη την αποδοχή ταυτότητας του φύλου τους; Βέβαια,  κατανοούμε  την πίεση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Αφού αρκετοί  πολιτικοί, είναι ομοφυλόφιλοι.  Τι  πάνε λοιπόν να επιτύχουν; Τα προσωπικά τους συμφέροντα, που τα ονομάζουν ανθρώπινα δικαιώματα. Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι, που ζουν τη ζωή τους διακριτικά και χωρίς να προκαλούν. 

Παράλληλα  έχουμε ένα Πρωθυπουργό Γάλλο,   ένα πρώην Πρωθυπουργό της Ολλανδίας, τον σύμβουλο του Έλληνα Πρωθυπουργού, ένα Πρόεδρο πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα, την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου και τόσους άλλους γνωστούς πολιτικούς, που ανήκουν σε μια ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα γκέι, ομοφυλοφίλων περίπου 55 εκατομμυρίων. 

Η κοινότητα αυτή, έχει θεσπίσει για σημαία της το ουράνιο τόξο και αποτελεί ικανό αριθμό, στα οκτώ δισεκατομμύρια κατοίκων της γης. Επί πλέον, έχουμε  την ανοχή του Πάπα και της Καθολικής Εκκλησίας, που παραβλέπει τις Άγιες Γραφές. Έχουμε  και την σιωπηλή ανοχή, του Οικουμενικού Πατριαρχείου, του Αρχιεπισκόπου Αμερικής  και του Αρχιεπισκόπου Ελλάδος, που ξεχνούν τα αμαρτωλά Σόδομα και Γόμορρα, στη Βίβλο. 

 Είναι  δυνατόν μια ομάδα ανθρώπων, να αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα και να νομιμοποιείται;  Ας κοιτάξουμε αν δεν μπορούμε να κάνουμε την ζωή μας καλύτερη, να μην την εξευτελίζουμε, ιδίως για τα παιδιά μας, που έχουν το δικαίωμα να ζήσουν με αξιοπρέπεια, κυρίως σε μια παραδοσιακή οικογένεια.

Ξανθίππη Αγρέλλη  - Κως- 18/1/2024

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 4
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ
ΑΓΡΕΛΛΗ ΞΑΝΘΙΠΠΗ 21/01 - 16:29
Κοινωνία
Όλοι περιμένουμε από τους εκπροσώπους της Ορθοδόξου Εκκλησίας να πάρουν ουσιαστική θέση έναντι του βδελυρυ αυτού νόμου. Είναι οι θεματοφύλακες της Θρησκείας των Ιερών Κανόνων και της Αγίας Γραφής.
Ανώνυμος
Ανώνυμος 19/01 - 18:02
Λογος
Τα ειπες ολα Ξανθιππη μπραβο που τολμας και τα λες εχεις κοφτερη πενα και ας τα ακουσεις απο τους ψευτοκουλτουριαρηδες
Δημητριος >Καλουδης απο Γερμανιανώνυμος
Δημητριος >Καλουδης απο Γερμανιανώνυμος 19/01 - 16:24
Χριστιανος
Ειναι η αρχη του τελους.Μονο με ψηφο του Λαου !!!!Ο καθε ενας να παρει την Θεση των παιδιων
Κοινωνία είμαι ο καθρέφτης σου
Κοινωνία είμαι ο καθρέφτης σου 19/01 - 16:15
Κοινωνία
Αύριο η Ευρώπη θα μας ζητήσει εκτός από την ομοφυλοφιλία να νομιμοποιήσουμε την πολυγαμία την αιμομιξία την κτηνοβασια την παιδεραστία. Εμείς θα το δεχθούμε;

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ