Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ξεκινούν το απόγευμα οι εγγραφές στον Προσωπικό Ιατρό και μέσω φαρμακείων

08/09/2022
249 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Οι πολίτες μπορούν να επιλέγουν ελέυθερα τον ιατρό της αρεσκείας τους. Ποιοι οι ενδεδειγμένοι τρόποι εγγραφής στην υπηρεσία.

Ξεκινάει την Πέμπτη το απόγευμα η εγγραφή των πολιτών στον Προσωπικό Ιατρό και από τα φαρμακεία, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας. Ειδικότερα από την Πέμπτη το απόγευμα οι πολίτες θα μπορούν να πηγαίνουν στα φαρμακεία και να εγγράφονται στον Προσωπικό Ιατρό.

Έτσι, ο πολίτης πλέον θα εγγράφεται με ελεύθερη επιλογή σε Προσωπικό Ιατρό με τρεις διαφορετικούς τρόπους:
  1. μέσω της πλατφόρμας εγγραφής σε προσωπικό ιατρό (https://ehealth.gov.gr/p-rv/p), όπου η είσοδος γίνεται με τους κωδικούς taxisnet και τον ΑΜΚΑ του πολίτη.
  2. αυτοπροσώπως σε δομή υγείας Π.Φ.Υ. ή σε προσωπικό ιατρό, φέροντας μαζί του, τον ΑΜΚΑ του και προς απλή επίδειξη, έγγραφο ταυτοποίησης (π.χ. Δελτίο Ταυτότητας) ή φωτοαντίγραφο.
  3. στο φαρμακείο της γειτονιάς του, φέροντας μαζί του, τον ΑΜΚΑ του και προς απλή επίδειξη, έγγραφο ταυτοποίησης (π.χ. Δελτίο Ταυτότητας) ή φωτοαντίγραφο.

Ο θεσμός του Προσωπικού Ιατρού είναι μία δωρεάν παροχή σε όλους τους πολίτες οι οποίοι για πρώτη φορά θα έχουν Σύμβουλο Υγείας για θέματα αγωγής υγείας, πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και καθοδήγησης τους σε σοβαρά προβλήματα υγείας.


euro2day.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Ανώνυμος
Ανώνυμος 08/09 - 12:45
αλλα κι αλλα
Ο Γιατρός Κουτσουράδης είναι ο μόνος διαθέσιμος για την πόλη της Κω. Επίσης υπάρχει ένας για Αντιμάχεια και ένας για Καρδάμενα.Αν αυτό δεν είναι κοροϊδία, δεν ξέρω τι είναι.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ