Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Ξεσηκώνονται τα Δωδεκάνησα για το “Πρέβελης” που δρομολογείται στην περιοχή

09/05/2023
1230 Εμφανίσεις
3 Σχόλια

Από τα πιο παλιά πλοία της ακτοπλοϊας, το Πρέβελης, ετοιμάζεται να δρομολογηθεί στα Δωδεκάνησα, στη θέση του Διαγόρας, που αντικατέστησε το Πάτμος για την ετήσια επισκευή του και τελικά, μέχρι τις 27 Μαϊου, αλλά μάλλον και αργότερα, με τις ακτοπλοϊκές γραμμές της περιοχής να “αναβαθμίζονται” με ρυθμούς … χελώνας, όπως οι ταχύτητες που αναπτύσσει.

Το πλοίο, που η ναυπήγησή του πηγαίνει πολύ πίσω στο χρόνο, στο μακρινό 1980, έχει ένα “πλούσιο” ιστορικό και ειδικά σε σχέση με τις άγκυρές του, τις οποίες συχνά “αφήνει παρακαταθήκη” σε κάποιο λιμάνι και με ταχύτητες που πηγαίνουν και αυτές πολύ πίσω, στα χρόνια τα οποία ναυπηγήθηκε, αλλά ίσως και πιο παλιά

“Στα κάγκελα” έχουν βγει οι νησιώτες και ιδιαίτερα η μαχητική Δήμαρχος της Τήλου, η Μαρία Καμμά, που δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν θα γίνει δεκτό “Ούτε για μια ημέρα!”, όταν παράγοντες του υπουργείου προσπάθησαν να την καθησυχάσουν, τονίζοντας πως θα είναι λύση 20 ημερών.

Το θέμα ξεκίνησε όταν στο Β. Αιγαίο ξεσηκώθηκαν άπαντες, πολιτικοί παράγοντες και τοπικές κοινωνίες, για το εν λόγω πλοίο, που προορίζονταν να εξυπηρετεί τις ακτοπλοϊκές τους ανάγκες και έτσι βρέθηκε “η λύση” να το μετακινήσουν στα Δωδεκάνησα!


palmoskalymnou.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 3
Ανώνυμος
Ανώνυμος 09/05 - 14:15
Σίγουρα
Κάποιοι σχολιαστές θα μας πουν για τους κακούς πολιτικους αλλά θα ξεχάσουν να μας πουν την πρόταση τους.
Πολιτικός αναλυτής
Πολιτικός αναλυτής 09/05 - 12:19
Πολιτική
Άντε αρνάκια ψηφιστε τους λύκους και μετά τις εκλογές θα δείτε την τραγική αλήθεια . Τώρα προεκλογικές ανθοστολιστες υποσχέσεις γεμάτες ψεύτικη χρυσόσκονη. Από τώρα φαίνεται η κοροϊδία και η αδιαφορία τους.
Χατζηνικολαου Σπυρος
Χατζηνικολαου Σπυρος 09/05 - 11:52
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ
ας μην αποδιδουν λοιπον το φπα τα δωδεκανησα στο 'κρατος' μεχρι να φερουν συγχρονα πλοια......αντε και καλο βολιΥΓ . ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥΓ2. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ , ΑΚΟΜΑ ΑΣΤΕΓΟΙ........

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ