Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 1 σχόλια
Ανώνυμος
Υποκρισία παντού απο τα. ΜΜΕ. Δηλ. Οι ντελιβεραδεςκαι οι σερβιτόροι που διανύουν πολλή πιο επικίνδυνους δρόμους! Είναι κτ 02/07 - 10:35
×

"Κυβερνητική" παρέμβαση για την εξοργιστική εικόνα με τον εργαζόμενο στη Ρόδο να σερβίρει μέσα στη θάλασσα

01/07/2023
238 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Το εξοργιστικό βίντεο με τον εργαζόμενο να σερβίρει πελάτες μέσα στη θάλασσα στη Ρόδο προκάλεσε διπλή κυβερνητική παρέμβαση και ραγδαίες εξελίξεις. 

Όπως φαίνεται, ο σερβιτόρος κρατώντας τον δίσκο με τα φαγητά μπαίνει στη θάλασσα, με το νερό να φτάνει λίγο πιο κάτω από τον λαιμό για να παραδώσει την παραγγελία στους πελάτες, οι οποίοι βρίσκονται πάνω σε ξύλινη πλατφόρμα.

Ελέγχους από την Ανεξάρτητη Αρχή Επιθεώρηση Εργασίας για περιστατικό που έχει δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις συνθήκες εργασίας εργαζομένου επιχείρησης σε τουριστική περιοχή προανήγγειλε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, ‘Αδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, έχει ήδη προχωρήσει σε επικοινωνία με τον ΣΕΠΕ.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε δήλωση του σημειώνει ότι δόθηκε εντολή στο Λιμενικό Σώμα να προβεί σε έλεγχο της επιχείρησης για την νομιμότητα κατασκευών μέσα στην θάλασσα.


debater.gt

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ