Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Μαθήτριες στις Σέρρες διακινούσαν πορνογραφικό υλικό σε σχολείο

02/11/2022
66 Εμφανίσεις
1 Σχόλια

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στις Σέρρες η είδηση πως ανήλικες μαθήτριες σε σχολείο, διατηρούν και κάνουν χρήση απαγορευμένου υλικού - Πρόκειται για μαθήτριες σε Λύκειο της πόλης και σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα οι γονείς τους φέρουν ευθύνη για παραμέληση ανηλίκου

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στις Σέρρες η είδηση πως ανήλικες μαθήτριες σε σχολείο, διατηρούν και κάνουν χρήση απαγορευμένου υλικού. Πρόκειται για μαθήτριες σε Λύκειο της πόλης και σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα οι γονείς τους φέρουν ευθύνη για παραμέληση ανηλίκου. Σύμφωνα με το epilogestv, στις σχολικές μονάδες και στους διευθυντές των σχολείων θα σταλεί επιστολή από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών προς τους γονείς. Η επιστολή θα πρέπει να διαβαστεί και στα παιδιά καθώς περιγράφει τι προβλέπει ο νόμος για τους κατόχους του πορνογραφικού υλικού.

Ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, Νίκος Σταμπολίδης παρακάλεσε τους γονείς να ελέγξουν τα κινητά των παιδιών τους και να τους ζητήσουν να σβήσουν τυχόν πορνογραφικό υλικό που έχουν στα κινητά τους τηλέφωνα. «Σας παρακαλώ γονείς συζητήστε με τα παιδιά σας για να καταλάβουν», αναφέρει χαρακτηριστικά. Επίσης με αφορμή φαινόμενα bullying στα σχολεία η ψυχολόγος της διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Π.Ε Σερρών τονίζει την ανάγκη οι γονείς να είναι δίπλα στα παιδιά και να συζητούν μαζί τους.


 


reader.gr

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 1
Αγράμματος δικηγόρος
Αγράμματος δικηγόρος 03/11 - 13:49
Κοινωνία
Όταν παρελάζουν με μίνι φούστες μέχρι τον ομφαλό όταν πηγαίνουν σχολείο με σχισμένα σορτς και αποκαλυπτικά μπλουζάκια. Όταν οι γονείς και οι δάσκαλοι αδιαφορούν όλα τα άλλα έρχονται με ταχύτητα.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ