Ραδιόφωνο Live Επικοινωνία Χρήσιμα τηλέφωνα Φαρμακεία
Follow us
Σχολίασε την φωτογραφία 0 σχόλια
×

Με επιτυχία ο χριστουγεννιάτικος χορός των Συλλόγων Ηλικιωμένων Μελβούρνης και Βικτώριας

14/12/2023
283 Εμφανίσεις
0 Σχόλια

Την περασμένη Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, στην μεγάλη αίθουσα τουstars International, στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία που ξεπέρασε τις προσδοκίες του, ο μέγας Χριστουγεννιάτικος χορός της ομοσπονδίας συλλόγων Ελλήνων ηλικιωμένων Μελβούρνης και Βικτώριας, που έγινε προς τιμήν των εθελοντών που είναι τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων.

Παρευρέθησαν πάνω από 550 μέλη με μια πλειάδα εκπροσώπων παραγόντων της παροικίας, εκπρόσωποι του τύπου και μεγάλος αριθμός πολιτικών.

Το χορό ετίμησε με την παρουσία του ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος κ. Ευμένιος εκπροσωπώντας τον Αρχιεπίσκοπο κ. Μακάριο. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι μας εστάλη και Χριστουγεννιάτικο μήνυμα από τον Υφυπουργό απόδημου ελληνισμού κ. Γεώργιο Κώτσηρα.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Κωστούλιας ευχαρίστησε τους πάντες για τη συμμετοχή και στήριξη των μελών σε αυτή την μεγάλη εκδήλωση. Επίσης ευχαρίστησε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τους εθελοντές και την συντονίστρια κ. Μαρία Κατεργάρηςκαθώς και όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν στην επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης, Και τέλος ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα.

Η επόμενη εκδήλωση της 

Ομοσπονδίας θα γίνει την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, στην μαγευτική τοποθεσία του Ραι.

Για περισσότερες πληροφορίες θα απευθυνθείτε στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, στο τηλέφωνο 0400 858 954.

Η ανωνυμία είναι το καλύτερο κρησφύγετο δειλίας και χυδαιότητας!
Σχόλια 0

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

× ExpImage

ΕΞΟΔΟΣ